Που είναι σήμερα ο... κλώνος του Τζιμπρίλ Σισέ

Το καλοκαίρι του 2011 ο Τζιπρίλ Σισέ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για την Λάτσιο και έξι μήνες αργότερα, στην Ελλάδα ήρθε ο "κλώνος" του για λογαριασμό της Παναχαϊκής του Αλέξη Κούγια, τον οποίο αποκαλούσε "παπά Κούγια" λόγω της καλής τους σχέσης. Λίγους μήνες αργότερα, βέβαια, αποχώρησε γιατί ήταν... παραλίας!

Που είναι σήμερα ο... κλώνος του Τζιμπρίλ Σισέ
makupu cisse

Το τέλος της σχέσης του Τζιμπίλ Σισέ με τον Παναθηναϊκό γράφτηκε στις 12 Ιουλίου του 2011, με τον Γάλλο επιθετικό να παίρνει μεταγραφή στην Λάτσιο έναντι 5.800.000€. Έξι μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2012, "επέστρεψε" στην Ελλάδα.

Το... επέστρεψε βέβαια είναι μία κουβέντα. Για την ακρίβεια στη χώρα μας ήρθε ο "κλώνος" του ονόματι Μακουπού Μπιά Τζούνιορ, στα 22 του χρόνια! Η ομοιότητα δεν είναι το μοναδικό κοινό των δυο παικτών, αλλά και ο θαυμασμός του Αφρικανού επιθετικού για τον Τζιμπρίλ!

Σε σημείο, μάλιστα, που πήρε το 99 στην πλάτη γιατί τον ίδιο αριθμό φορούσε και ο Σισέ στους Λατσιάλι. Οι φήμες εκείνης της εποχής αναφέρουν πως το ταλέντο του είχε ξεχωρίσει ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, με τον νεαρό άσο μάλιστα να τον αποκαλεί "παπά Κούγια"!

ΕΦΥΓΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ

Ο Κογκολέζος επιθετικός δεν... μακροημέρευσε στην Πάτρα παρότι ξεκίνησε αρκετά δυναμικά με τέσσερα γκολ στα πρώτα επτά παιχνίδια! Στη συνέχεια η απόδοση του έπεσε, ενώ οι φήμες της εποχής αναφέρουν πως ήταν... παραλίας στις προπονήσεις και για αυτό το λόγο τσακώθηκε με τον Αλέξη Κούγια με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013.

Που βρίσκεται σήμερα ο Μακουπού; Άλλαξε πέντε ομάδες για να καταλήξει στην Βουλγαρία και την Μπερόε Στράγκα, όπου μετρά πέντε γκολ και μία ασίστ σε δέκα εμφανίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK