Φυντάνης ο... όγδοος επί Κούγια

Δυο χρόνια μετά την εξαγορά των μετοχών της ΑΕΛ από τον Αλέξη Κούγια, οι "βυσσινί" αλλάζουν για 8η φορά πρόσωπο στον πάγκο τους με τον Τζάκι Ματάισεν να... κάνει μάλιστα αρνητικό ρεκόρ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
kougias fintanis EUROKINISSI SPORTS

Το ξεκίνημα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα είναι τραγικό, αφού εκτός από τους δυο μόλις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει σε πέντε αναμετρήσεις, έχει τη χειρότερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό! Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον... δυναμικό χαρακτήρα του Αλέξη Κούγια, έχουν συνθέσει ένα περίεργο κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Πριν καν φύγει ο Σεπτέμβριος η ΑΕΛ έχει διώξει ήδη δυο προπονητές και την Κυριακή στον πάγκο αναμένεται να καθίσει ο Ηλίας Φυντάνης ( ο οποίος επέστρεψε στο ρόλο του βοηθού προπονητή, πριν έρθει καν ο νέος προπονητής), μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Τζάκι Ματάισεν, που είχε την πιο σύντομη θητεία στην ΑΕΛ επί εποχής Κούγια.

Στα δυο χρόνια του μεγαλομετόχου στα ηνία του συλλόγου, μετράμε μέχρι στιγμής επτά αλλαγές στον πάγκο και πάμε ολοταχώς για την όγδοη και... βλέπουμε

Σεζόν 2015-2016: Ράτκο Ντόστανιτς (25 ματς), Σάκης Τσιώλης (12 ματς).

Σεζόν 2016-2017: Άγγελος Αναστασιάδης (8 ματς), Σάκης Τσιώλης (20 ματς), Θεόδωρος Βουτυρίτσας (υπηρεσιακός 1 ματς), Αντρέας Πάους (4 ματς).

Σεζόν 2017-2018: Πάους (3 ματς), Ματάισεν (3 ματς).

Αν σας φαίνονται πολλοί, να πούμε πως τη σεζόν προτού αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος (2014-2015), οι "βυσσινί" είχαν αλλάξει έξι τεχνικούς! Ο λόγος για τους: Βοσνιάδη, Παναγόπουλο, Γράφα, Αναστασιάδη, ΤΖαναβάρα, Παπαδόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK