Κατάντια για πρώην άσο του Ολυμπιακού

Ήρθε στον Ολυμπιακό ως... λαβράκι το 2013, πήρε μεταγραφή 3.000.000€ στην Μπουντεσλίγκα τον Γενάρη του 2016, όμως ο προπονητής του... απελπίστηκε και τον "πάρκαρε" στην 3η κατηγορία! Διαβάστε ποιος είναι.

Κατάντια για πρώην άσο του Ολυμπιακού
yatabare ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα τέλη Αυγούστου του 2013 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ από την Μπαστιά για τέσσερα χρόνια, έναντι 2.200.000€. Ο Γάλλος... άντεξε μόλις έξι μήνες στον Πειραιά και τον Γενάρη αποχώρησε με δανεισμό στην πρώην ομάδα του!

Ακολούθησαν δυο ακόμα δανεισμοί σε Γκινγκάμπ και Σταντάρ Λιέγης, για να έρθει η Βέρντερ Βρέμης τον Γενάρη του 2016 και να τον αγοράσει από τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός πήρε 2.500.000€ και η Σταντάρ 500.000€ για να σπάσει τον δανεισμό. Μέχρι εδώ όλα καλά.

ΗΤΑΝ... ΠΑΡΑΛΙΑΣ!

Το κακό για τον Γιαταμπαρέ ξεκίνησε από αυτό το καλοκαίρι. Αφού... στούκαρε την Φεράρι του συμπαίκτη του Λεμινά Σανέ, στη συνέχεια, αν και βασικός, έχασε γρήγορα τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Βέρντερ.

Ο προπονητής του, μάλιστα, απελπίστηκε τόσο πολύ που τον έστειλε στην δεύτερη ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας! Ο λόγος; Όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, ο Γιαταμπαρέ είναι αδιάφορος στις προπονήσεις και δείχνει έλλειψη διάθεσης.

Στα 27 του χρόνια λοιπόν έχει πάρει την κάτω βόλτα και δύσκολα θα σηκώσει ξανά κεφάλι. Ο αδερφός του από την άλλη πλευρά, Μουσταφά, τα πάει εξαιρετικά στην Τουρκία με την Καραμπουκσπόρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK