Γιαννακόπουλος: "Δεν το έχω ξαναδεί!"

"Τρελάθηκε" ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με όσα έγιναν στη Ραφήνα, στον αγώνα της Κηφισιάς με την τοπική Τριγλία. Γιατί στην ομάδα των Βορείων προαστίων είχαν παράπονα ακόμη και από τη... γιατρό της αναμέτρησης!

Γιαννακόπουλος: "Δεν το έχω ξαναδεί!"

Με τρομερά παράπονα αναχώρησε από τη Ραφήνα η αποστολή της Κηφισιάς. Στην αναμέτρηση με την τοπική Τριγλία για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, η ομάδα των Βορείων προαστίων απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ωστόσο, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βγήκε από τα ρούχα του με την εχθρική διαιτησία του Τουρλομούση από τη Μεσσηνία.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ευρώπης όταν ρωτήθηκε μετά από το τέλος του αγώνα απέφυγε να πει πολλά και αρκέστηκε στην ακόλουθη δήλωση: “Δεν θέλω να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Θα πω κάτι που δεν πρέπει και δεν θα ήθελα να με καλέσει ο αθλητικός δικαστής. Καλώ, όμως, όλους όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοιτίδα του που είναι η Γ' Εθνική, να δουν το βίντεο του αγώνα μας με την Τριγλία, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους... Τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί...”.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κηφισιάς, πάντως, σχολίαζαν τις αποφάσεις του διαιτητή λέγοντας ότι “έβγαλε σε εμάς 7 κίτρινες κάρτες και στους αντιπάλους καμία. Μέχρι και σε παίκτη που έκανε προθέρμανση για να μπει στο γήπεδο έβγαλε κάρτα...”.

Πολλά παράπονα, ωστόσο, είχαν οι φιλοξενούμενοι και από τη γιατρό του αγώνα, η οποία όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά σε φάση που χτύπησε ποδοσφαιριστής στο κεφάλι δεν μπήκε στο τερέν για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες!

Όταν, μάλιστα, της ζητήθηκε να κάνει τη δουλειά της κι ενώ ο φυσιοθεραπευτής είχε ήδη μπει στον αγωνιστικό χώρο, εκείνη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έλεγε ότι δεν έχει πάρει άδεια από τον διαιτητή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK