Γιατί ο Φοτού θα μπορούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό

Στο εξωτερικό ενέπλεξαν τον Παναθηναϊκό με τον Νεοζηλανδό φόργουορντ Άιζακ Φοτού της Σαραγόσα.

Γιατί ο Φοτού θα μπορούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό

Το ότι ο Παναθηναϊκός, αφού τέλειωσε με τον Κέι Σι Ρίβερς, ψάχνει για πάουερ φόργουορντ προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του είναι δεδομένο.

Το ότι, μετά την απώλεια του Βίκτορ Κλαβέρ που προτίμησε την Μπαρτσελόνα του Μπαρτζώκα, οι λύσεις στην κοινοτική αγορά είναι περιορισμένες, κάποιες εκ των οποίων αρκετά "αλμυρές", είναι ακόμη ένα.

Το ότι ο Νεοζηλανδός Άιζακ Φοτού της Σαραγόσα είναι στην "πράσινη" λίστα, λόγω και καλών σχέσεων με το γραφείο που τον εκπροσωπεί, είναι ένα τρίτο.

Αν όλα τούτα συνδυαστούν, η πληροφορία από το tweet του Ισραηλινού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ που έκανε λόγο συζητήσεις των δύο πλευρών δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Χωρίς βέβαια προς το παρόν να επιβεβαιώνεται κάτι.

Ο 22χρονος Φοτού ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης (δυνατός, καλός αμυντικός και ριμπάουντερ αξιόπιστος επιθετικά με σουτ) και αν οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας, με την οποία δεσμεύεται δεν είναι υπερβολικές, το έδαφος για να προχωρήσει το ζήτημα ίσως γίνει πρόσφορο.

Γ.Ζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κέι Σι Ρίβερς: Το τρίποντο είναι το ψωμί του

News 24/7

24MEDIA NETWORK