Αναστόπουλος: "Γι΄αυτό δεν πήγα το 2004 στον Ολυμπιακό"

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, αναφέρθηκε στους λόγους που το 2004 δεν κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού, έκανε σχόλια για παίκτες των "ερυθρολεύκων", μίλησε για τον Άρη, αλλά και την επιθυμία του να παντρευτεί.

Αναστόπουλος: "Γι΄αυτό δεν πήγα το 2004 στον Ολυμπιακό"

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλο στον Alpha και μεταξύ άλλων σχολίασε:

"Το 2004 κι ενώ απέμεναν μόλις 7 αγώνες, με πήρε με παρέμβαση του Σάββα Θεοδωρίδη τηλέφωνο ο κ. Κόκκαλης. Ήμουν τότε στην Κέρκυρα και μου είπε ‘έλα στον Ολυμπιακό’. Ήμουν έτοιμος να πάω, αλλά ήθελαν να μείνω μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά να φύγω. Εγώ είπα πως δεν ήθελα καν συμβόλαιο, αλλά ζήτησα ακόμη κι αν έχανα το πρωτάθλημα να μείνω, να φτιάξω την ομάδα που τότε θα έμπαινε στο νέο Καραϊσκάκη κι αν δεν τους έκανα, θα έφευγα μόνος μου. Εκεί χάλασε το πράγμα, γιατί ήθελαν να πάρουν ξένο προπονητή".

" Πλάκα κάνουμε τώρα; Ο Ολυμπιακός παίρνει τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια το πρωτάθλημα από το Φλεβάρη. Όταν έχεις καλούς παίκτες, θα έχεις καλή ομάδα. Όταν έχεις μέτριους παίκτες, θα έχει μέτρια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλα σωματεία, καλό θα είναι να αποκτήσουν καλούς παίκτες και να μη γκρινιάζουν".

Του λείπει να παίζει: " Ποιος δεν θα το ήθελε; Όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν κι έτσι δεν το σκέφτομαι. Από τη στιγμή που αποφάσισα να σταματήσω και να γίνω προπονητής, σκότωσα τον ποδοσφαιριστή μέσα μου".

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένους παίκτες, σχολίασε: " Ο Ιντέγε είναι παικταράς. Αν έκανε και καλό κοντρόλ, θα έπαιζε στη Ρεάλ. Μου αρέσει και ο Μήτρογλου, πριν πάει στη Φούλαμ ήταν πολύ καλός. Μετά έφυγε για τα λεφτά και έπεσε, αλλά τώρα ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Ο Φορτούνης είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει πολύ αγαθό ύφος, θα πρέπει να γίνει λίγο πιο τσαμπουκάς και αλήτης".

Για τον Άρη, είπε ότι "σε ένα χρόνο από τώρα θα λέμε πως ο Άρης θα είναι στη Super League. Λείπει πολύ αυτή η ομάδα από τη μεγάλη κατηγορία", ενώ δεν έκρυψε την πικρία του για την αντιμετώπιση που έχει στα πολλά γήπεδα: " Έχω φάει τόσο βρίσιμο, όσο δεν έχω φάει σαν ποδοσφαιριστής, από τον κάθε χωριάτη που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του".

Τέλος, τόνισε θέλει να παντρευτεί για να κάνει γιο και να συνεχίσει το όνομά του, ενώ σχολίασε αστειευόμενος πως έκοψε το μουστάκι για να φαίνεται μικρότερος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK