Απευθείας σε δίκη ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραπεμφθεί σε δίκη για το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Super League τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την ποινική δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη.

Απευθείας σε δίκη ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Toν δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση του επεισοδιακού διοικητικού συμβουλίου της Super League που είχε διακοπεί στις 24 Φεβρουαρίου 2015.

Κατηγορούμενοι είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και ένας άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας τους οποίους ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχαν μηνύσει για την επίθεση στον αντιπρόεδρο των "πράσινων".

Εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Λαΐνης, έπειτα από τις μηνύσεις που κατατέθηκαν, άσκησε ποινική δίωξη για εξύβριση και ηθική αυτουργία σε πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης ενώ διώκεται ποινικά και ο άνθρωπος της σωματικής του ασφάλειας που φέρεται να είχε επιτεθεί με γροθιά στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση θα πάει απευθείας σε ακροατήριο και απομένει πλέον, ο ορισμός της ημερομηνίας της δίκης και δεν θα χρειαστεί να περάσει από ανακριτή, εισαγγελέα εφετών και δικαστικό συμβούλιο όπως για παράδειγμα συνέβη στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK