Απίθανο να καλέσει Παππά ο Κατσικάρης

Ο Νίκος Παππάς έχει πάρει τα πάνω του και θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό, αλλά φαίνεται πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να κληθεί από τον Φώτη Κατσικάρη για το προολυμπιακό.

Απίθανο να καλέσει Παππά ο Κατσικάρης

Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο τελικών και αναμονής του νέου πρωταθλητή, ωστόσο στο βάθος υπάρχει και μια Εθνική ομάδα που το καλοκαίρι (τον Ιούλιο για την ακρίβεια) θα δώσει τη δική της μάχη στο προολυμπιακό με στόχο της παρουσία της στο Ρίο.

Ο Φώτης Κατσικάρης ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του για τις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ξέροντας πλέον ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νίκο Ζήση που έριξαν τους τίτλους τέλους της πλούσιας θητείας τους στην ελληνική ομάδα. Παράλληλα, υπάρχει το θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αν θα τον αφήσουν οι Μπακς να ενσωματωθεί στην Εθνική το καλοκαίρι (η επιθυμία του παίκτη είναι δεδομένη).

Εύλογα είναι τα ερωτήματα ποιοι παίκτες θα κληθούν από τον Έλληνα κόουτς στην αποστολή της Εθνικής, αλλά υπάρχουν και οι... σίγουροι που δεν θα κληθούν. Ένας εξ αυτών είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει πάρει τα πάνω του μετά το σοβαρό τραυματισμό, αλλά και τον παραγκωνισμό από τον Τζόρτζεβιτς, αλλά φαίνεται πως δεν χωράει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πολλοί θα θεωρήσουν ότι η επιλογή του Κατσικάρη έχει να κάνει με τις σχέσεις με τον παίκτη (η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο, αλλά αυτό είναι άσχετο με το αγωνιστικό κομμάτι. Εξάλλου και με τον Πεδουλάκη ο Παππάς δεν ήταν στα... καλύτερά του, ωστόσο τώρα συνεργάζονται μια χαρά για το καλό του Παναθηναϊκού). Η επιλογή έχει να κάνει καθαρά με την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, ο οποίος προέρχεται από μία μεγάλη αποχή, αλλά και ένα μεταβατικό στάδιο και δεν έχει τα παιχνίδια στα πόδια του και τον ρυθμό για να θεωρηθεί έτοιμος για το προολυμπιακό.

Όλα αυτά, βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μέχρι τον Ιούλιο πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν και να δούμε τελικά τον Παππά με τη φανέλα της Εθνικής.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης έχει κλείσει τα αυτιά του σε ό,τι γράφεται ή ακούγεται για αυτόν δεξιά κι αριστερά και επικεντρώνεται μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, αλλά και στη δική του αγωνιστική ανάσταση, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν.

Στ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μεγάλη συνέντευξη του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο Contra.gr
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το draft ο Ντόρσεϊ

News 24/7

24MEDIA NETWORK