ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Contra.gr: Συνάντηση κορυφής στη Βουλιαγμένη

Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Contra.gr: Συνάντηση κορυφής στη Βουλιαγμένη

Ο ηγέτης της νέας τάξης πραγμάτων στην ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, γευμάτισε μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, καθώς και με τον νυν διοικητικό επικεφαλής, Γιάννη Αλαφούζο.

Το ραντεβού των τριών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Βουλιαγμένης και η συζήτηση πιθανότατα περιστράφηκε γύρω από τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους, μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Το "παρών" στη συνάντηση έδωσε και ακόμη ένας πολύ γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα του ποδοσφαίρου, μία ημέρα μετά από τη δικαίωση της ΑΕΚ στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατασκευή του νέου γηπέδου της και μερικές εβδομάδες μετά από μία προηγούμενη συνάντηση κορυφής, στην οποία μετείχε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Β.Π.

Διαβάστε ακόμη

"Ναι" στο γήπεδο της ΑΕΚ από το ΣτΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK