Αυτοί είναι οι 14 "εκλεκτοί" για την Εθνική

Απομένει η ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μπάσκετ από τον Κώστα Μίσσα και το Contra.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα των διεθνών που έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στην προεπιλογή. Ποια μεγάλα ονόματα απουσιάζουν;

Αυτοί είναι οι 14 "εκλεκτοί" για την Εθνική

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, δεκάδες ραντεβού κι έντονες διαβουλεύσεις, το χρίσμα του ομοσπονδιακού προπονητή δόθηκε στον έμπειρο Κώστα Μίσσα, η πρόσληψη του οποίου θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΕΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες ή ώρες.

Αφού έκλεισε αυτό το θεμελιώδες ζήτημα και απομένει το τυπικό σκέλος, έχει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον το πόσους και ποιους ακριβώς σκέφτεται να συμπεριλάβει στην προεπιλογή ο νέος εκλέκτορας.

Το Contra.gr έψαξε κι έμαθε ότι στις πρώτες συζητήσεις του νέου Ομοσπονδιακού με τα στελέχη της ΕΟΚ έχουν "κλειδώσει" την παρουσία τους 14 παίκτες. Πρόκειται για τους αδερφούς Αντετοκούνμπο (Γιάννη και Θανάση), τους Μπουρούση, Καλάθη του Παναθηναϊκού και τους Πρίντεζη, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Αγραβάνη του Ολυμπιακού, μαζί με τους Κουφό (Σακραμέντο Κινγκς), Μπόγρη (Τενερίφη), Ντόρσεϊ (έγινε ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς), Σλούκα (Φενέρμπαχτσε), Περπέρογλου (Μπαρτσελόνα).

Σε αυτή την πρώτη λίστα δεν έχουν συμπεριληφθεί τα ονόματα του Νίκου Παππά (Παναθηναϊκός) και του Γιώργου Παπαγιάννη (Σακραμέντο). Όπως επίσης δεν υπάρχει το όνομα του πρωταθλητή Ιταλίας Μπράμου (Βενέτσια).

Μέχρι σήμερα οι "εκλεκτοί" για την Εθνική ενόψει Ευρωμπάσκετ είναι οι προαναφερθέντες... Και απ' αυτούς στο τέλος θα μείνουν δώδεκα. Χωρίς, πάντως, ν' αποκλείεται κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, ακόμη και γι' αυτούς που στην παρούσα φάση μοιάζουν "κομμένοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK