Δεν εγκατέλειψε την Εθνική ο Σπανούλης, την στηρίξε μέχρι τέλους

Η Εθνική αποχαιρέτησε το Eurobasket χάνοντας στον προημιτελικό από την Ρωσία, αλλά κέρδισε το σεβασμό του Βασίλη Σπανούλη. Δείτε τι έγραψε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο Instagram.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ  DUSAN IVKOVIC STARS ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ DUSAN IVKOVIC STARS ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για σχεδόν τρία δεκάλεπτα έδειξε πως "έχει" τους Ρώσους και μπορεί να "πετάξει" μέχρι τα ημιτελικά του Eurobasket μετά από οκτώ χρόνια, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα πόδια έγιναν βαριά, το μυαλό δεν ήταν καθαρό και ήρθε στο φινάλε ο πικρός και οδυνηρός αποκλεισμός.

Για τον Βασίλη Σπανούλη ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Μίσσα κατέθεσαν και την ψυχή τους για να βρεθούν στη ζώνη διεκδίκησης μεταλλίων και για αυτό τους "έβγαλε το καπέλο" μέσω ποσταρίσματος που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

"Mπράβο στα παιδιά που τα έδωσαν όλα! Ψηλά το κεφάλι", ήταν το μήνυμα του αρχηγού του Ολυμπιακού για την "επίσημη αγαπημένη" στο φινάλε της παρουσίας της στο Eurobasket.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK