Δημάτος για Grexit: "Η λύση βρίσκεται εντός της ΕΠΟ"

Τη θέση του Ανδρέα Δημάτου για το ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού Grexit ζήτησαν στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή". Δείτε σε VIDEO όσα είπε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δημάτος για Grexit: "Η λύση βρίσκεται εντός της ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύσει και θα αποφευχθεί το Grexit είναι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" το βράδυ της Κυριακής (10/4).

"Η λύση βρίσκεται εντός ΕΠΟ. Η Tρίτη είναι κρίσιμη ημέρα, η λύση πρέπει να δοθεί εντός ΕΠΟ και τη λύση να δώσει η ίδια η ΕΠΟ με ποδοσφαιρικό τρόπο. Χρειάζεται μια ψύχραιμη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Να λειτουργεί άμεσα, όπως η καθαίρεση Μπλάτερ και Πλατινί από FIFA και UEFA. Άμεσες αλλαγές σε ΕΠΟ, Super League, ΚΕΔ. Η ανάγκη για αλλαγές είναι άμεση.

Η ΑΕΚ παρουσίασε το φάκελό της για να ξαναπαίξει Ευρώπη, η διαδικασία προχωρά κανονικά, είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε την οριστική απόφαση. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τελεσίγραφα είναι για να ασκείται πίεση. Το πρόβλημα δεν είναι οι ημερομηνίες, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί στις επόμενες ημέρες, αλλά πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Oλοκληρώνοντας ξεκαθάρισε: "Εκτίμησή μου είναι ότι θα υπάρξει λύση. Πάντα υπήρχε φημολογία, κίνδυνος Grexit και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει ότι τώρα".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK