Έφτιαξε δική του ομάδα ο Ταχτσίδης!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μαζί με τον αδερφό του, που θα έχει το ρόλο του προέδρου, και άλλους επιχειρηματίες, έφτιαξαν ποδοσφαιρική ομάδα με βάση το Ναύπλιο! Ποιοι παίκτες θα πάνε.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
taxtsidis EUROKINISSI SPORTS

Όπως φαίνεται η επιστροφή του Έλληνα μέσου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, μετά από επτά χρόνια ξενιτιάς στην Ιταλία, μόνο... τυχαία δεν είναι. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει σκοπό να... ριζώσει στον τόπο του και μάλιστα να ασχοληθεί τόσο από το πόστο του παίκτη όσο και του παράγοντα με το αγαπημένο του άθλημα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας στο Ναύπλιο, ο Ταχτσίδης μαζί με τον αδερφό του και επιχειρηματίες από την περιοχή, έχον φτιάξει μία νέα ομάδα που λέγεται "Πανναυπλιακός-Ηρακλής 2017" και έχει σκοπό να αντικαταστήσει σταδιακά την ιστορική ομάδα του Πανναυπλιακού που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ο αδερφός του διεθνή μέσου θα έχει το ρόλο του προέδρου και θα τρέχει όλα τα ζητήματα, ενώ ήδη η εταιρία έχει στελεχωθεί με προπονητές για τις ακαδημίες και άλλους υπαλλήλους που θα τρέξουν το πρότζεκτ.

Το ρόστερ της ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με τουλάχιστον 20 παίκτης να έχουν συμφωνήσει! Θυμίζουμε πως ο Κώστα Κατσουράνης ασχολείται με την Παναχαϊκή, η οποία μάλιστα κέρδισε την άνοδο στην Football League και βάζει πλώρη για τη μεγάλη κατηγορία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK