Ένταση με τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην συνέντευξη Τύπου!

Οι απαντήσεις του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ εκ FIFA/UEFA δεν... έπεισαν μερίδα παρευρισκόμενων δημοσιογράφων, που έκαναν πιεστηκές ερωτήσεις με αποτέλεσμα το κλίμα να γίνει... έντονο. Τι ενόχλησε τον Χέρμπερτ και η ατάκα... δηλητήριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένταση με τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην συνέντευξη Τύπου!
herbert epo fifa

Όσοι άκουσαν/παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ από πλευράς UEFA/FIFA δεν πρέπει να έγιναν σοφότεροι όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ είπε αυτά που γνωρίζαμε. Πως οι παράγοντες σε συνεργασία με την ΕΠΟ θα πρέπει να πάρουν κι άλλα μέτρα. Αυτά τα μέτρα να εφαρμοστούν και στη συνέχεια η FIFA θα συνεδριάσει με σκοπό να εξετάσει την κατάσταση και να αποφασίσει κατά πόσο θα πέσει στο τραπέζι το Grexit.

Τι είχες... ελληνικό ποδόσφαιρο, τι είχα πάντα ( τα τελευταία δυο χρόνια δηλαδή). Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε με λίγα λόγια.

Αν υπάρχει μία είδηση που μπορεί να βγει, είναι πως για πρώτη φορά ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA είδε με θετικό μάτι τη διακοπή για λόγους... ασφαλείας, ενώ ξεκαθάρισε πως αν δεν αλλάξουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα ( δεν απάντησε παρά την επιμονή των δημοσιογράφων), τότε δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ... ΤΡΕΛΑΝΕ

Με την συνέντευξη Τύπου να έχει το χαρακτήρα του "μία από τα ίδια", ο κ. Χούμπελ ρωτήθηκε πως από τη στιγμή που δεν έχει να πει συγκεκριμένα πράγματα, γιατί δεν βγήκε απλά μία ανακοίνωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Τι απάντησε... αρχικά;

"Κρίναμε ότι ήταν η στιγμή να δώσουμε συνέντευξη Τύπου και να μιλήσουμε", στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια του, αφού θεώρησε την ερώτηση... επιθετική και πέταξε το καρφί του.

" Η συμπεριφορά σας ίσως δείχνει τι δεν πάει καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν απειλεί την Ελλάδα, αλλά προειδοποιεί τι μπορεί να γίνει. Είμαστε εδώ στο πλαίσιο της εντολής που έχουμε λάβει. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όσα έγιναν, όμως".

Μία από τις ατάκες του που θα συζητηθεί πάντως αφορά το κατά πόσο θα άφηνε το παιδί του να βρεθεί σε ελληνικό γήπεδο: "Δεν είναι στο συμφέρον κανενός να είναι οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια. Αυτό επηρεάζει και την Εθνική σας ομάδα. Γιατί όταν παίζουν ελληνικές οι ομάδες στην Ευρώπη ακολουθούνται όλοι οι κανόνες; Ως πατέρας σας δηλώνω ότι δεν θα έστελνα τα παιδιά μου σε αυτά τα γήπεδα, σε μια κατά τα άλλα υπέροχη και πανέμορφη χώρα".

Κλείνοντας έδωσε και... deadline για το πότε θα αξιολογήσει η FIFA την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. " Πιστεύω μετά από ένα δεκαήμερο μέσα στον Μάρτιο", είπε και... έκλεισε το μάτι στα πειθαρχικά όργανα, την ΕΠΟ, τους δικαστές και τους παράγοντες.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK