Γι΄αυτό επέλεξε την Βάσας ο Βέργος

Διαβάστε ποιος ήταν ο άνθρωπος που... έψησε τον Νίκο Βέργο να υπογράψει στην Ουγγαρία και την Βάσας, όπως και τις προτάσεις που απέρριψε ο Ολυμπιακός για τον 21χρονο επιθετικό.

Γι΄αυτό επέλεξε την Βάσας ο Βέργος
vergos

Η ανακοίνωση της απόκτησης, με δανεισμού για ένα χρόνο, του Βέργου από την Ουγγρική Βάσας είναι αλήθεια πως ξάφνιασε αρκετούς, αφού ο νεαρός στράικερ είχε πολλές προτάσεις από Ελλάδα ( ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας τον ζήτησαν επίμονα) και εξωτερικό.

Χαρακτηριστικά να πούμε πως προτού ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν, Ρεάλ Μπέτις και Εϊμπάρ από την Ισπανία κατέθεσαν προτάσεις στον Ολυμπιακό, τις οποίες και απέρριψαν οι ερυθρόλευκοι λόγω των χαμηλών οικονομικών προσφορών.

Για ποιο λόγο από την Ισπανία και την Super League, όμως, ο Βέργος επέλεξε την Ουγγαρία;

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ο Έλληνας άσος ήθελε να πάει σε μία ομάδα που και χρόνο συμμετοχής θα έχει και ο ανταγωνισμός δεν θα είναι μεγάλος. Γι΄αυτό απέρριψε τελευταία προτάσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, μιας και προτεραιότητα εκεί έχουν τα "δικά τους παιδιά".

Επίσης ο προπονητής της Βάσας, Μίχαελ Οένινγκ, επικοινώνησε προσωπικά με τον παίκτη! Του τόνισε πως πιστεύει στο ταλέντο του και πως αν κάνει 12-15 γκολ στο πρωτάθλημα, τότε σε ένα χρόνο μπορεί να ανοίξει τα φτερά του.

Στα 21 πλέον, ο Βέργος ξέρει πως πρέπει να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του έτσι ώστε στη συνέχεια είτε να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020), είτε να πάρει μεταγραφή ως... πρώτο βιολί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK