Γιατί ξέμεινε χωρίς ομάδα ο Σιμάο

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ είναι χωρίς ομάδα στα 28 του χρόνια. Το Contra.gr έμαθε κάποιες πληροφορίες και λύνει, εν μέρει, τις απορίες. Η προσωπική απόφαση, το... διαζύγιο με πρώην ερυθρόλευκο "μύθο" και οι προτάσεις από την Super League.

Barcelona's Neymar, centre left,  duels for the ball with Levante's Simao Mate, during a Spanish La Liga soccer match between Levante and Barcelona,  at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Sunday, Feb. 7, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
simao AP

Έχοντας συμπληρώσει 30 συμμετοχές με 1 γκολ στην Πριμέρα το 2015-2016 και με αποθεωτικά σχόλια στο πρώτο μισό της σεζόν, όλοι πίστευαν πως ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ όχι μόνο θα παραμείνει στην Ισπανία, αλλά θα πάρει μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα παρά τον υποβιβασμό της Λεβάντε.

Μετά από ένα μίνι σίριαλ ο... Σίμος ( όπως τον λένε στην Ελλάδα οι δικοί του άνθρωποι) έμεινε ελεύθερος, αφού δεν ήθελε να ακολουθήσει τους "βατράχους" στην Σεγούντα ( είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο). Κάπου εκεί ξεκινά ένα περίεργο μπλέξιμο.

Συλλέξαμε πληροφορίες από δυο πλευρές. Η μία αναφέρει πως ο παίκτης, παρότι "ενοχλήθηκε" από αρκετούς μάνατζερ, έμεινε πιστός στον δικό του και περίμενε μία ανταγωνιστική πρόταση που δεν ήρθε ποτέ! Έτσι, δεν εξαργύρωσε την καλή του χρονιά και έμεινε στο... ράφι.

Η άλλη πλευρά αναφέρει πως ο παίκτης έμεινε ανενεργός από επιλογή! Οι λόγοι ήταν καθαρά οικογενειακοί, αφού το γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν του έφερε προτάσεις από την Πριμέρα και την Ελλάδα, με τον παίκτη να εμμένει στην απόφαση του.

Τον Γενάρη έγινε κι άλλη προσπάθεια ( και με τη βοήθεια του agent Τζόρτζεβιτς) να υπογράψει σε κάποιον σύλλογο, όμως οι επιλογές ήταν περιορισμένες, λόγω του ότι χρειάζεται κάποιο διάστημα για να βρεθεί σε... νορμάλ κατάσταση και ως γνωστόν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όλοι ψάχνουν παίκτες που θα παίξουν... χθες.

Ο παίκτης τα... έσπασε με το γραφείο που συνεργαζόταν και πλέον θέλει να κάνει restart στην καριέρα του, αναζητώντας μία νέα πρόκληση. Από την Ιταλία που μένει με τη σύζυγο και το παιδί του, εξετάζει πολλές προσφορές, εκ των οποίων αρκετές είναι και από την Super League. Στα 28 του χρόνια άλλωστε έχει ακόμα αρκετή βενζίνη στο ποδοσφαιρικό του ρεζερβουάρ.

Photo credit: AP Photo/Alberto Saiz

News 24/7

24MEDIA NETWORK