Η εμφάνιση-μήνυμα του Παπασταθόπουλου

Οποιοι έχουν αμφιβολίες για το αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κροατία την Πέμπτη στο "Μάξιμιρ" του Ζάγκρεμπ, πήραν μία πρώτη απάντηση.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Εθνική ομάδα μπορεί να δηλώνουν-με διπλωματικό τρόπο είναι η αλήθεια- ότι δεν έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για τη συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο παιχνίδι με την Κροατία την Πέμπτη, ωστόσο ο Μεσσήνιος μάλλον σκέφτεται ότι δεν θα χάσει το ματς.

Διαφορετικά δεν θα πήγαινε να δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης στο πλευρό του Μίκαελ Σκίμπε. Πολύ σπάνια βλέπουμε σε ανάλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη βασική ενδεκάδα του επικείμενου ματς.

Ο Παπασταθόπουλος λοιπόν ήταν εκεί και έδωσε το μήνυμα ότι αύριο θα φορέσει φανέλα βασικού για την πολύ μεγάλη μάχη. Εχει άλλωστε και μερικές απαντήσεις να δώσει σε όσους υποστηρίζουν ότι η Εθνική παίζει βρώμικα και αντιαθλητικά. Τα υπόλοιπα στο τερέν του "Μάξιμιρ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK