Η... επιστροφή του Μήτρογλου στου Ρέντη

Ποια μεγάλη επιστροφή ποδοσφαιριστή παίζει στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη; Ο Γιάννης Αναστασίου σε ποια ομάδα, με... προβληματικό προπονητή, αυτοπροτάθηκε; Τι δουλειά έχουν να ρωτούν για τον Κώστα Μήτρογλου στου Ρέντη; Τα πιο "καυτά" παρασκήνια του Τύπου της Κυριακής σε ένα κείμενο. Μην τα χάσετε!

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÌÇÔÑÏÃËÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
mitroglou ethniki EUROKINISSI

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ

Πάμε στην "Γάτα" και την στήλη "Ο Ευαγγελιστής". Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν από την Κόρτραϊκ και ήδη έχει αρχίσει να... ψάχνεται για την επόμενη δουλειά του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ουσιαστικά... αυτοπροτάθηκε στην διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγες ημέρες . Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πετρίδης, δεν του ξέκοψε τον... αέρα, αλλά τον κράτησε σταντ-μπάι.

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε και για ένα χοντρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο ματς του Λεβαδειακού με την Λαμία. Ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος αντάλλαξε... γαλλικά με τον αντιπρόεδρο των Βοιωτών, Λάμπρο Μπακόλα, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τους δυο άντρες να πιάνονται στα χέρια.

Το επεισόδιο γενικεύτηκε με σωματοφύλακες και τον Ανέστη Αναστασιάδη να συμμετέχουν! Για κάποιο λόγο, βέβαια, το όλο σκηνικό έμεινε... κρυφό.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΝΡΙΚΕ!

Συνεχίζουμε με Sportday και τον "Τρελό του Χωριού". Υπάρχει μία έντονη φημολογία πως ο Πέδρο Ενρίκε είναι πιθανό να επιστρέψει άμεσα στον ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί την πρώτη... κίτρινη κάρτα στον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος απογοητεύει. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η κακή σχέση του Σλοβάκου με τον Ραζβάν Λου τσέσκου, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιεί αρκετά. Μόνο ως αλλαγή στα περισσότερα παιχνίδια.

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ενοχληθεί με τη στάση του Μπεν, στον οποίο έχει κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας εδώ και αρκετό καιρό, όμως ο Αφρικανός δεν έχει δώσει ακόμα οριστική απάντηση.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν σκοπό να... ανέβουν άλλο, οπότε μέχρι τον Γενάρη θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με την πώληση, αν δεν πέσουν υπογραφές, να παραμένει στο τραπέζι.

κλείνοντας με την Sportday στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να πάρει τελικά ελληνικό διαβατήριο ο Βιγιαφάνιες για δυο σημαντικούς λόγους. Πρώτον γιατί αν κληθεί στην εθνική Ελλάδας κάποια στιγμή θα... εκτοξευτεί η αξία του και δεύτερον γιατί θα αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο!

Έτσι, θα μπορέσει να πουληθεί πιο εύκολα τον Γενάρη με σκοπό να φέρει χρήματα στα ταμεία που... υποφέρουν.

ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης το ζήτησε και μετά το έκανε πράξη! Σύμφωνα με την Livesport, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμ πιακό θα πληρώσουν 200.000€ για την κακή τους παρουσία και τις ήττες. Ουσιαστικά το ποσό θα αφαιρεθεί από το πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος, αν αυτό συμβεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα το μοιραστούν αναλογικά με τις αποδοχές τους.

Συνεχίζοντας στην ίδια εφημερίδα, διαβάζουμε πως ο Θανάσης Παπάζογλου κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά την απόλυση του Γιάννη Αναστασίου από την Κόρτραϊκ. Αυτό γιατί μπορεί να αγωνίζεται στην Άαλεσουντ, όμως ανήκει στην Βελγική ομάδα στην οποία πήγε ως επιλογή του Έλληνα προπονητή. Το ακόμα χειρότερο για τον 29χρονο άσο, είναι πως έχει να σκοράρει από τον... Αύγουστο!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Όχι φυσικά ακριβώς όπως νομίζετε. Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων από τον Τύπο, το Canal+ βρέθηκε τόσο στο "Καραϊσκάκης" όσο και στο προπονητήριο στου Ρέντη, με σκοπό να μιλήσει με τον Τάκη Λεμονή και τον Φρανσουά Μοδέστο για τον Κώστα Μήτρογλου.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος άσος πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι στην Μαρσέιγ και το γαλλικό κανάλι ετοιμάζει αφιέρωμα στην καριέρα του. Οι υπεύθυνοι του καναλιού πάντως έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK