Η ερώτηση που έφερε ένταση μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, δικαστή

Μία ερώτηση από την δικηγόρο της ΑΕΚ στον Βασίλη Δημητριάδη για τον... καιρό και το όπλο παραλίγο να κάνει... ροντέο την δικαστική αίθουσα με τον Σπύρο Καποδίστρια να αναγκάζεται να επιβάλλει την τάξη.

Κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη στην δίκη της "Χρυσης Αυγήσ" στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
dikastiki aithousa EUROKINISSI

Κάτι παραπάνω από ένα πρωτάθλημα κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες για την υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που διεκόπη. Η τιμωρία εκτός από αφαίρεση βαθμών τη φετινή περίοδο, μπορεί να επιφέρει και για την επόμενη, οπότε οι δυο πλευρές έπαιξαν όλα τους τα χαρτιά την Παρασκευή.

Την ώρα της κατάθεσης του Βασίλη Δημητριάδη, η δικηγόρος της ΑΕΚ Έλλη Ρίζου άρχισα να ρωτάει τον μάρτυρα για το αν έβγαλε τυχαία το μπουφάν ο Ιβάν Σαββίδης, τον... καιρό (αν είχε κρύο) και αν πιστεύει πως ο κ. Σαββίδης θα χρησιμοποιούσε το όπλο έτσι και αντιδρούσε ο Δημητριάδης.

Αυτές οι ερωτήσεις έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που αντέδρασαν έντονα προς τον δικαστή Σπύρο Καποδίστρια. Εκείνος τόνισε επίσης σε έντονο ύφος πως θα πρέπει να ακολουθούν το... ρυθμό που δίνει ο ίδιος, ενώ τόνισε στην δικηγόρο της Ένωσης πως δεν θέλει να γίνονται υποθετικές ερωτήσεις.

Πάλι καλά που πρόλαβε τα χειρότερα, γιατί η αίθουσα παραλίγο να γίνει... ροντέο. Μάλιστα λίγο αργότερα, ο κ. Καποδίστριας έβαλε τις φωνές για να πέσουν οι τόνοι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK