Η Football League έστειλε το... τεφτέρι στη Super League

Οι σχέσεις μεταξύ της Super League και της Football League δεν φαίνεται πως είναι οι καλύτερες δυνατές.

Η Football League έστειλε το... τεφτέρι στη Super League

Σύμφωνα με τη "Live Sport", η Football League απέστειλε εξώδικο με το οποίο αξιώνει το ποσό των 11.310.000 ευρώ για οφειλές από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα ζητά να δοθούν οι 450.000 ευρώ άμεσα, ώστε να καλυφθούν οι επιτακτικές ανάγκες της και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

"Σύμφωνα με την παράγραφο 12 του νόμου 3479/2006 προβλέπεται ότι η Ένωση Α’ Εθνικής παρέχει, κατά τη ρητή πρόβλεψη του καταστατικού της, οικονομικές ενισχύσεις στα μέλη της, καθώς και στους συλλόγους Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών είτε απευθείας σε αυτούς είτε μέσω της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας ισομερώς. Οι ενισχύσεις αυτές εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα της Ένωσης Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανωτέρω διάταξη αποτυπώθηκε στον άνω νόμο, διότι το πνεύμα και ο σκοπός του νομοθέτη ήτο να υπάρξει οικονομική ενίσχυση από την ανώτερη επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου (Super League) προς τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία (Football League)", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK