Η κυρία Μπέργκ άρχισε να σκέφτεται... δυνατά ξανά ελληνικά!

Η Ζοζεφίν Μπεργκ νοστάλγησε την Ελλάδα και με νέο της χτύπημα στο Instagram έβαλε... φωτιά. Ποιοι πρόσωπα της έχουν λείψει, τι έγραψε στο βίντεο που μοιράστηκε με τους φίλους της που είχε μέχρι και... τσολιαδάκι (VIDEO)!

Η κυρία Μπέργκ άρχισε να σκέφτεται... δυνατά ξανά ελληνικά!

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει προσαρμοστεί πλέον στα ΗΑΕ και την Αλ Αΐν κάτι που αποτυπώνεται από τους αριθμούς του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε 8 αναμετρήσεις μετρά 6 γκολ και 6 ασίστ, αποτελώντας το σημαντικότερο ποδοσφαιριστή, με διαφορά, παίκτη στην ομάδα του.

Στην Ελλάδα παρόλα αυτά τα σενάρια περί επιστροφής του δίνουν και παίρνουν ( με τον ΠΑΟΚ σε πρώτο πλάνο), έχοντας για... σύμμαχο της σύζυγο του Σουηδού, Ζοζεφίν, που ανεβάζει συνεχώς ποσταρίσματα γεμάτα νοσταλγία για τη χώρα μας.

Στο τελευταίο της "χτύπημα" η Ζοζεφίν έβαλε βίντεο από μαγαζί τροφίμων και συγκεκριμένα έχει κεντράρει ένα προϊόν ελληνικής προέλευσης. Το κομμάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια, αφορά την ατάκα που το συνοδεύει:

"Σκέφτομαι το γκρουπ των... μαμάδων στην Ελλάδα" και έχει ταγκάρει διάφορες φίλες της από την Αθήνα. Λέτε να κλείνει το... μάτι σε ενδεχόμενη επιστροφή; Δύσκολο, λόγω απολαβών του Μπεργκ, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK