Η πτήση του Λεμονή, το τηλέφωνο στον Λάζαρο και το συμβόλαιο του Ανέστη

Πότε έγινε το πρώτο τηλέφωνο... επιστροφής στον Τάκη Λεμονή, πού ήταν και πότε ήρθε Αθήνα; Ποιον περιμένει ακόμη να τον πάρει τηλέφωνο ο Χριστοδουλόπουλος και ποιος θα μιλήσει με την ΑΕΚ για τον βασικό τερματοφύλακά της; Αυτά είναι τα πιο... παρασκηνιακά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο.

Η πτήση του Λεμονή, το τηλέφωνο στον Λάζαρο και το συμβόλαιο του Ανέστη
EUROKINISSI

Ο ΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ

Διαβάζουμε στη στήλη 90'+ της Live Sport ότι ο Χάβι Γκράθια ήταν εξ αυτών που στον Ολυμπιακό θα ήθελαν ως αντι-Χάσι για την επόμενη ημέρα. Μόνο που, επειδή αυτός -ως γνωστόν- προτιμάει τα ρούβλια της αποζημίωσης από την Ρούμπιν Καζάν, φρόντισαν να ενημερώσουν πολύ γρήγορα τον Τάκη Λεμονή για την... επιστροφή του. Τόσο που, όπως αναφέρει το "Inside" της ίδιας εφημερίδας, ο 57χρονος προπονητής πήρε την πρώτη πρωινή πτήση από την... Πάρο για να έρθει Αθήνα. Προλαβαίνοντας και τον Αγκίρε που αυτοπροτάθηκε ξανά, σύμφωνα με τον ΚΛΙΚΑδόρο.

Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΤΟΝ... ΑΠΕΡΡΙΨΕ

Για έντονο "φλερτ" του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2016, κάνει αναφορά η στήλη "ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ" της "Πράσινης". Όπως διαβάζουμε ο νυν μεσοεπιθετικός της Ένωσης περιμένει ακόμη μια κλήση είτε από το Στραματσόνι είτε από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα - χωρίς βέβαια να του βγει σε κακό. Άλλους λογαριασμούς χρέωσε ο Ιταλός τον Παναθηναϊκό και όχι τον τηλεφωνικό...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ

Αυτό που αλιεύσαμε από τον "Ευαγγελιστή" της "Γάτας" ήταν η απόφαση του Γιώργου Κουτρουμπή ν' αλλάξει τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Να θέλει ν' ανοιχτεί και σ' άλλες αγορές πέραν της Ιταλίας, από την οποία τον Αύγουστο είχε προτάσεις και μια σχεδόν κλεισμένη συμφωνία (Κροτότε), ο στόπερ του Παναθηναϊκού; Ίσως. Πάντως στο ίδιο "χτύπημα" διαβάζουμε πως έχει καταλάβει ότι θα πουληθεί τον Γενάρη σε μια τιμή πάνω από το ένα εκατομμύριο, όποτε ετοιμάζεται κι αυτός καταλλήλως...

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Γραφείο που τον εκπροσωπεί άλλαξε, όπως διαβάσαμε στον Πληροφοριοδότη της "Ώρας" και ο Γιάννης Ανέστης. Πλέον τον εκροσωπεί ατζέντης με έδρας το Λονδίνο, ο οποίος κατάφερε ν' αποκτήσει τα... δικαιώματά του. Το συμβόλαιο του -διεθνούς πλέον- γκολκίπερ με την ΑΕΚ τελειώνει στο φινάλε της σεζόν και αυτό έχει τη σημασία του. Ο νέος μάνατζερ είναι μάλιστα αυτός που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK