Η Ζοζεφίν του Ολυμπιακού, η εξαντλημένη ροζ και η προίκα του Ιβάν

Η γυναίκα που... άλλαξε τα μυαλά του Μπράουν Ιντέγε, το αληθινό ποσό για τον Πραξιτέλη Βούρο, η ροζ φανέλα της ΑΕΚ που εξαντλήθηκε, το "ερυθρόλευκο" φλερτ με τον Νίκο Καρέλη και η μεταγραφική προίκα του Ίβαν.

Η Ζοζεφίν του Ολυμπιακού, η εξαντλημένη ροζ και η προίκα του Ιβάν

Αλιεύσαμε από τον αθλητικό Τύπο τις κορυφαίες παρασκηνιακές ειδήσεις της ημέρας και σας τις παρουσιάζουμε...

ΤΟ ΚΑΤΑΡ, Ο ΙΝΤΕΓΕ ΚΑΙ Η... ΖΟΖΕΦΙΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Μια... γυναίκα είναι σύμφωνα με τον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" ο λόγος που τα... σπάει την φετινή σεζόν ο Μπράουν Ιντέγε! Μην πάει όμως, το νου σας στο... πονηρό, αφού πρόκειται για τη γυναίκα του!

Η κυρία Ιντέγε , λοιπόν, περνάει υπέροχα στην Ελλάδα (σιγά την είδηση, θα μου πείτε...) σε βαθμό που μεταξύ σοβαρού κι αστείου φέρεται να έχει πει στον άσο πως αν αυτός πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα αυτή θα προτιμούσε να μείνει στην χώρα μας. Η σύντροφος του Ιντέγε έχει δημιουργήσει φιλίες ακόμη και με ελληνικές οικογένειες και τις περισσότερες ελεύθερες ώρες όταν λείπει ο Νιγηριανός φορ τις περνάει μαζί με Ελληνίδες φίλες της!

Η Ζοζεφίν του Ολυμπιακού, η εξαντλημένη ροζ και η προίκα του Ιβάν

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα το "βέτο" της κυρίας Ιντέγε ήταν που...προσγείωσε το καλοκαίρι τον Μπράουν, όταν η τρελή πρόταση που είχε από Κατάρ μεριά τον ξεσήκωσε. "Δεν πάμε πουθενά, εδώ θα μείνουμε..." ήταν το μήνυμα της και τελικά ο άσος την άκουσε. Όσον αφορά στα λεφτά για τον Ολυμπιακό ήταν πάνω από τα 15 εκατομμύρια. Κάπως έτσι, εξαιτίας ενός...θηλυκού, ο Ιντέγε δεν πήγε στο Κατάρ, έμεινε στον Ολυμπιακό και ήδη είναι πρώτος σκόρερ με 6 γκολ.

Αν δεν το καταλάβατε ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο της γυναίκας του Ιντέγε βρήκε την... δική του Ζοζεφίν Μπεργκ (με την λατρεία της για την Ελλάδα).

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΒΟΥΡΟ

Σύμφωνα με την στήλη "Κλικαδόρος" της "Livesport" το ποσό που φέρεται να είχε ζητήσει ο Πραξιτέλης Βούρος απο τον Ολυμπιακό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν κοντά στις 150.000 ευρώ ετησίως (και όχι ασφαλώς 450 χιλιάρικα, τα οποία άλλωστε διέψευσε και ο νεαρός αμυντικός). Και όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα για την υπόθεση Βούρου η διαφορά στο οικονομικό μπορεί να λυθεί. Χωρίς την παρουσία πάντως του agent Πρέντεραγκ Τζόρτζεβιτς θα συμπλήρωνα εγώ, γιατί μπορεί ο Βούρος να έχει συμβόλαιο ως την άνοιξη μαζί του αλλά δεν μιλάει εδώ και καιρό με τον μάνατζερ του(στο μεταξύ έχει αποτανθεί και σε άλλους). Πως μπορεί να λυθεί; Απευθείας με επαφή του Βούρου με τον Β ρέντζο. Το οτι μπήκε αποστολή, για την Αστάνα, μπορεί να δείχνει και κάτι (λένε οι γνωρίζοντες)...

Η ΡΟΖ ΦΟΥΞΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Κακός χαμός γίνεται από το βράδυ της Κυριακής στα "κιτρινόμαυρα" στέκια για την ροζ ( άλλοι την λένε και... φούξια) φανέλα της ΑΕΚ, που φόρεσε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι αντιδράσεις πάρα πολλές, από οπαδούς αλλά και πρώην παίκτες της ομάδας (όπως ο Παύλος Παπαιωάννου που πόσταρε στο φέισμπουκ πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παίξει στην φετινή ΑΕΚ λόγω φανέλας εκτός έδρας)! Στην παρασκηνιακή στήλη "Χατ Τρικ" της εφημερίδας "Goalnews" υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο : 1ον) ήταν επιλογή της ΑΕΚ και δεν την υποχρέωσε ο ΠΑΟΚ, να φορέσει την πολυσυζητημένη ροζ – φούξια φανέλα, και 2ον) δεν υπάρχει καμία συμβατική υποχρέωση με την εταιρία ένδυσης που την υποχρεώνει σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων να την φορέσουν.

Το πιο εντυπωσιακό; Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΑΕΚ και καταγράφονται στην σημερινή "Goalnews", η πολυσυζητημένη ροζ φούξια φανέλα πουλάει τρελά. Σε βαθμό που τα αποθεματικά της εξαντλήθηκαν και ήδη έχει γίνει παραγγελία για να έρθουν νέα κομμάτια! Αυτά να τα βλέπει και ο Βασίλειος Κωτσέτσος, που συμπεριλαμβάνεται στους μεγάλους επικριτές αυτής της φανέλλας...

ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΚΑΡΕΛΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

Η "Goalnews" και η στήλη "Insert & Delete" έχει πολλά θεματάκια που αλίευσε από την πιάτσα των agents. Όπως την μεταγραφική... προίκα των 5 εκατομμυρίων ευρώ που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο Ιβάν Σαββίδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ. Για έναν ή δυο παίκτες...

Επίσης, η κοινοποίηση ενδιαφέροντος από πλευράς ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο (μαζί με την σχετική βολιδοσκόπηση) για τον νεαρό αριστερό μπακ του Κατράνη, τον οποίο κοιτάνε από Ιταλία και Ολυμπιακό.

Πιο ιντριγκαδόρικο βέβαια είναι το θέμα με τον Νίκο Καρέλη, που ως πρώτος σκόρερ στο Βέλγιο με την Γκένκ μπορεί να κάνει το ονειρό του πραγματικότητα, δηλαδή να αγωνιστεί σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Αν και η πιάτσα των agents ξέρει και... λέει άλλα, περί πιθανής επιστροφής του στην Ελλάδα. Όχι φυσικά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αλλά του Ολυμπιακού!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι "ερυθρόλευκοι" τον... γουστάρουν με τα χίλια, υπάρχει ήδη φλερτ και δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν ο Καρέλης αποτελέσει τον... Καπίνο Νο2! Για να διαρρέει κάτι τέτοιο και μάλιστα από αξιόπιστη πηγή κάτι ...τρέχει. Κρατήστε το, λοιπόν, από τώρα για το καλοκαίρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK