Ιδιοκτήτης έμαθε για τη μη διεξαγωγή του ΔΣ στο... αμάξι του!

Δ.Σ. ήταν και... πάει! Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν διεξήχθη καν η συνεδρίαση της Super League και ο Παναθηναϊκός πλέον αισθάνεται... πίεση. Ποιος ιδιοκτήτης ομάδας έμαθε για την αναβολή στο αυτοκίνητο του και έκανε... μεταβολή.

ΔΣ  SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
amaxi EUROKINISSI

Στις 14:00 ήταν προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Super League Σουρωτή με σκοπό να μαζευτούν τα 2/3 των ψήφων (12 ομάδες), έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνει πρόταση στην ΕΠΟ και να αλλάξει ο κανονισμός που προβλέπει υποβιβασμό σε περίπτωση μην αδειοδότησης.

Τελικά δεν συνέβη τίποτε από τα δυο. Ούτε ΔΣ, ούτε ψηφοφορία, ούτε καν συζήτηση, αφού δεν είχαμε... απαρτία (8 ή 9 ΠΑΕ έδωσαν το "παρών") και η συνεδρίαση δεν ξεκίνησε ποτέ.

Τι σημαίνει αυτό; Πως, θεωρητικά, η ψηφοφορία μπορεί να γίνει σε άλλη συνεδρίαση που θα ορίσει η λίγκα, όμως οι ημερομηνίες πιέζουν, οπότε οι "πράσινοι" είναι πλέον με το ένα πόδι στην Β' Εθνική!

Μέσα σε όλα, αρκετοί πρόεδροι και ιδιοκτήτες έμαθαν για την... αναβολή πριν καν πατήσουν το πόδι τους στα γραφεία της λίγκας. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σπανός ενημερώθηκε ενώ ήταν καθ' οδόν για το Μαρούσι και έκανε... μεταβολή για το σπίτι του.

Θυμίζουμε ξανά πως ακόμα και η πλειοψηφία να μαζευόταν, η τελική επιλογή για αλλαγή του καταστατικού είναι στο χέρι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK