Και ο Σαββίδης για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκης"

Ο Γιώργος Σαββίδης είδε το σκληρό βίντεο με τον οπαδό του Παναθηναϊκού που δέχθηκε επίθεση στο "Καραϊσκάκης" στο ματς της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ και σχολίασε με τον... δικό του τρόπο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί η Εθνική στον αγωνιστικό χώρο να έδινε τη δική της μάχη με σκοπό να πάρει ένα εισιτήριο για τα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας, στην κερκίδα ωστόσο μερίδα οπαδών επιτέθηκε σε άνδρα με φανέλα του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό.

Το γεγονός σχολίασαν τόσο η ΕΠΟ και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ με ποστ στο Instagram... χτύπησε και ο Γιώργος Σαββίδης!

"50 εναντίον 1; Ωραία δουλειά, οι άλλοι απλά βλέπανε. Μπράβο. Μπράααβο", έγραψε χαρακτηριστικά και το συνόδευσε με το βίντεο του ξυλοδαρμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK