Καλάθης, ο πρώτος που στήριξε δημόσια τον Αντετοκούνμπο

Η αντίδραση του Νικ Καλάθη έδειξε το δρόμο για τον τρόπο που οφείλουν άπαντες να χειριστούν το θέμα της απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική ομάδα.

Καλάθης, ο πρώτος που στήριξε δημόσια τον Αντετοκούνμπο

Λογικό ήταν η ενημέρωση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θ' ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ να προκαλέσει κουβέντα εντός της Εθνικής. Δεν είναι ποτέ εύκολο ν' αποκόπτεται ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του συνόλου και να μένει ανεπηρέαστο το υπόλοιπο.

Κόντρα πάντως στους χειρισμούς της Ομοσπονδίας, με τις επιθετικές ανακοινώσεις - αναφορές εις βάρος των Μπακς, οι διεθνείς δείχνουν να κατανοούν τους ειδικούς χειρισμούς που απαιτεί η περίσταση. Και ο πρώτος που δικαιολόγησε τον πολυσύνθετο άσο των Μπακς ήταν ο Νικ Καλάθης.

Στην ανάρτησή του στο instagram, μαζί με τη φωτογραφία που έχουν οι δυο τους με τη γαλανόλευκη, έγραψε " Γιάννη, φτιάξε το γόνατό σου για την ερχόμενη σεζόν. Όλοι ξέρουμε ότι θέλεις να είσαι εκεί έξω μαζί μας όσο κανένας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Θα σε δούμε σύντομα" και έδειξε το δρόμο για τη σύνεση με την οποία οφείλουν άπαντες ν' αντιμετωπίσουν το ζήτημα που προέκυψε ένα 10ήμερο πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

ΓΖ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK