Κοντά στο οριστικό "αντίο" ο Σαλπιγγίδης

Δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να σκέφτεται την προοπτική της Παναχαϊκής, λόγω Κατσουράνη, όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Διαβάστε τι σκέφτεται ο έμπειρος στράικερ και ποια ομάδα παραλίγο να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Κοντά στο οριστικό "αντίο" ο Σαλπιγγίδης
salpiggidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενάμισης χρόνος. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα από την τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στους αγωνιστικούς χώρους ( Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 2-1), μετά το όχι και τόσο κομψό είναι η αλήθεια, αντίο από τον ΠΑΟΚ.

Όλον αυτόν τον καιρό ο έμπειρος επιθετικός έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, όμως καμία δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έφτασε πολύ κοντά στην ΑΕΛ, αλλά στις διαπραγματεύσεις που έγιναν με τον Αλέξη Κούγια υπήρξε διαφορά και τελικά προτίμησε να παραμείνει ανενεργός.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν νέα δημοσιεύματα που τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο συμφωνίας με την Παναχαϊκή, λόγω Κατσουράνη, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ουσιαστικά η σκέψη για αποχώρηση έχει ωριμάσει στο μυαλό του και μάλιστα προτιμά να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο τελευταίος του σταθμός. Στα 35 εξάλλου, πρέπει να υπάρξει κάποια πρόταση που να του δώσει κίνητρο για να την δεχθεί, αλλά και χρήματα που θα τον πείσουν να μπει ξανά στη διαδικασία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Με λίγα λόγια ο Σαλπιγγίδης σκέφτεται περισσότερο ως παλαίμαχος αυτή τη στιγμή και λιγότερο ως ενεργός ποδοσφαιριστής. Εκτός κι αν έρθει Η πρόταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK