Koriopolis: Ο Μαρινάκης δεν καταθέτει, ο Μπέος στέλνει λιμουζίνα για τον Βοργία

Είναι οριστικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα καταθέσει στο "koriopolis" στο οποίο έπειτα από την απαλλαγή του ως κατηγορούμενος είχε κληθεί ως μάρτυρας κατηγορίας έπειτα από πρόταση του Αχιλλέα Μπέου, εκ των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με επιστολή του είχε επικαλεστεί επαγγελματικούς λόγους, απουσία του στο εξωτερικό και είχε παραπέμψει στην κατάθεση που είχε δώσει στον ανακριτή. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αφού δεν επέμειναν και οι κατηγορούμενοι, δεν θα εμείνει στην κλήση του.

Ενας άλλος μάρτυρας κατηγορίας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θανάσης Κανελλόπουλος με επιστολή του δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση ενώ όπως έγινε γνωστό ούτε και ο προστατευόμενος μάρτυρας με τον κωδικό "Περικλής Παπαδόπουλος" επιθυμεί να καταθέσει, χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους. Μάλιστα, ζήτησε να διακοπούν τα μέτρα προστασίας που είχαν παρθεί για το πρόσωπο του, όπως και έγινε.

Η δίκη συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το πρωί της Δευτέρας με την ανάγνωση των καταθέσεων του Πέτρου Θεοδωρίδη, του Κωνσταντίνου Τσολακάκη, του Στέλιου Γιαννακόπουλου, του δημοσιογράφου από την ΑυστραλίαΔημήτρη Κωνσταντινίδη, του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ Γιώργου Χατζή και του πρώην μέλος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών Σωτήρη Βοργία.

Στην κατάθεση του ο τελευταίος μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι είχε ακούσει από την εκπομπή "Η Δίκη" ότι ήταν "στημένο" το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου (0-4). Ο Αχιλλέας Μπέος μάλιστα, προθυμοποιήθηκε να βρει τον Σωτήρη Βοργιά για να καταθέσει στις 3 Απριλίου και θα τον πάει στο Εφετείο με μία λιμουζίνα, όπως είπε χαρακτηριστικά.\

Α. ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK