Κούγιας: "Ο Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στο τοπικό!"

Σκληρές δηλώσεις από τον Αλέξη Κούγια σε ραδιοφωνικό σταθμό. Αποθέωση για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και... βολές κατά Νικόλα Πατέρα, τον οποίο κατηγόρησε πως θέλει να μπει στον Παναθηναϊκό εφόσον πέσει στο τοπικό!

Κούγιας: "Ο Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στο τοπικό!"
kougias pateras

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Παναθηναϊκό.

Εκεί έριξε βολές κατά του Πατέρα, ενώ στάθηκε στην "ηρωική οικογένεια Γιαννακόπουλου".

"Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αγώνα επιβίωσης, έχει τεράστιο πρόβλημα και κινδυνεύει με διάλυση. Η ηρωική οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει μείνει μόνη της, υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ Γιαννακόπουλου και μεταξύ τους δήθεν Παναθηναϊκάρες της Θύρας 13. Υπάρχει κόντρα μεταξύ Γιαννακόπουλου και Πατέρα, οι ανακοινώσεις των οργανωμένων είναι γραμμένες από τον Πατέρα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτός θέλει να πάει ο Παναθηναϊκός στο Α΄τοπικό της Αθήνας για να μπει στην ομάδα και την διαχειριστεί, γιατί τώρα δεν μπορεί να προσφέρει δεν έχει τόσα χρήματα. Ο Γιαννακόπουλος θέλει να καθαρίσει τα πράγματα για αυτό κάλεσε τους Παναθηναϊκούς να συνεισφέρουν τα 80 εκατ. ευρώ που υπάρχουν χρέη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK