Μαθαίνει τέχνη και την... αφήνει ο Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης φαίνεται πως έχει... σκοτώσει τον ποδοσφαιριστή μέσα του, αφού τον Μάιο δίνει εξετάσεις για προπονητής. Ο ίδιος βέβαια δεν βλέπει σύντομα τον εαυτό του σε πάγκο ομάδα Super League όπως δήλωσε στο Contra.gr

Μαθαίνει τέχνη και την... αφήνει ο Σαλπιγγίδης
tzavellas salpigidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών που θα πάρουν μέρος στη σχολή UEFA B στη Θεσσαλονίκη 15-29/5/2017. Μέσα σε αυτά είναι των Αναστασάκου, Κολτσίδα, Μακρή, Μπελεβώνη και... του Δημήτρη Σαλπιγγίδη!

Ο 35άχρονος άσος δεν έχει βρει ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται ο παίκτης έχει "πεθάνει" μέσα του, τουλάχιστον, σε υψηλό επίπεδο.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος μας είπε πως είναι υποχρέωση για έναν παλαίμαχο παίκτη να εμπλουτίζει τις γνώσεις του, χωρίς να πρέπει να γίνει αναγκαία προπονητής.

"Δεν έχω σκοπό να γίνω προπονητής. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, γιατί στο μέλλον δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Βέβαια με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως από οποιοδήποτε πόστο κι αν εργάζεται πρέπει να έχεις επιπλέον γνώσεις. Να είσαι καταρτισμένος. Να γνωρίζεις και το αγωνιστικό κομμάτι.

Θέλω να μάθω περισσότερα πράγματα για να είμαι έτοιμος σε περίπτωση που ασχοληθώ. Αυτή τη στιγμή ξαναλέω πως δεν σκέφτομαι να γίνω προπονητής".

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει πως ο Σαλπιγγίδης είναι αδυναμία του και πως τον περιμένει να γυρίσει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK