Μεγάλο χάσμα UEFA-Κυβέρνησης

Όπως ήταν αναμενόμενο, η UEFA δεν γινόταν να αποδεχθεί έτσι απλά τις αποφάσεις του κ. Κοντονή όπως αυτές εκφράζονται στο πλαίσιο του νέου αθλητικού νόμου και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως έμεινε απογοητευμένη απ'την πορεία της συζήτησης και την αδιαλαξία της πλευράς της κυβέρνησης.

Μεγάλο χάσμα UEFA-Κυβέρνησης

Αβάσιμη είναι η βεβαιότητα της πλευράς του Υφυπουργού Αθλητισμού πως θα υπάρξει συμφωνία με την UEFA στις 30 Απριλίου. Ο Σταύρος Κοντονής έκανε λόγο για επικοδομητική συζήτηση μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών, αλλά το ρεπορτάζ λέει πως αυτή δεν είναι η αίσθηση των παρευρισκομένων.

Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας διαπίστωσαν πως υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στα “θέλω” της πλευράς του Υφυπουργού και σ'αυτά που “επιτρέπει” η UEFA και οι δικές της αρχές. Ως εκ τούτου, είναι μάλλον αβάσιμη η συζήτηση για “καλό κλίμα, πεδίο συνεννοήσης και μικρές διαφωνίες”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η UEFA δεν γινόταν να αποδεχθεί έτσι απλά τις αποφάσεις του κ. Κοντονή όπως αυτές εκφράζονται στο πλαίσιο του νέου αθλητικού νόμου και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως έμεινε απογοητευμένη απ'την πορεία της συζήτησης και την αδιαλαξία της πλευράς της κυβέρνησης. Γι'αυτό το λόγο άλλωστε, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα συνάντηση των ανθρώπων της ΕΠΟ με αυτούς της UEFA, με προφανές αντικείμενο το ενδιαφέρον για την πορεία της συζήτησης και τις, πολύ πιθανές πλέον, κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θ.Κ.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντονής: "Οι ΠΑΕ θα ελέγχονται από το κράτος"

Ο Ελβετός της UEFA: Μίστερ Μπέος και Ψομιάντις εντ σονς

News 24/7

24MEDIA NETWORK