"Μιλάει με ελληνική ομάδα ο Σαμπάολι"

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Χόρχε Σαμπάολι πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να μιλήσει με ομάδα της χώρας μας, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται το όνομά της.

18 DE NOVIEMBRE 2013/TORONTO
Jorge Sampaoli realiza una conferencia de prensa en la previa al partido entre Chile vs Brasil jugado a jugar en Toronto.
FOTO:FRANCISCO LONGA/AGENCIAUNO
18 DE NOVIEMBRE 2013/TORONTO Jorge Sampaoli realiza una conferencia de prensa en la previa al partido entre Chile vs Brasil jugado a jugar en Toronto. FOTO:FRANCISCO LONGA/AGENCIAUNO FRANCISCO LONGA

Ύστερα από μία επιτυχημένη τετραετία στον πάγκο της εθνικής Χιλής, ο Χόρχε Σαμπάολι αποτέλεσε παρελθόν τον περασμένο Ιανουάριο με δικιά του απόφαση. Στο διάστημα που έμεινε στους "Ρόχας" κατέκτησε το Copa America (2015), ενώ αναδείχθηκε και προπονητής της διοργάνωσης.

Πλέον, στα 56 του χρόνια αναζητεί μία νέα περιπέτεια στην προπονητική του καριέρα, θέλοντας να κάνει το μεγάλο ταξίδι για την άλλη άκρη του Ατλαντικού για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μάλιστα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας " AS", o Σαμπάολι αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Ευρώπη προκειμένου να συζητήσει με ομάδες που έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον να συνεργαστούν μαζί του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός τεχνικός έχει ήδη πρόταση από την Ιντεπεντιέντε, αλλά προτιμά να κάνει το βήμα για την Ευρώπη. Μεταξύ των ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η Εσπανιόλ, αλλά κι η Λάτσιο, με τους διοικούντες των οποίων επίκειται ραντεβού.

Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σαμπάολι είναι πιθανό να ταξιδέψει και στην Ελλάδα για να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους ομάδας από τη χώρα μας. Το όνομα της ομάδας δεν αποκαλύπτεται, ενώ τονίζεται πως αν έχει ήδη συμφωνήσει με μία από τις προαναφερθείσες ομάδες τότε δεν πρόκειται να βρεθεί στα μέρη μας.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, έχοντας στραμμένο το βλέμμα της στη λατινική αγορά, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK