"Μύλος" με τα τηλεοπτικά στην Λίγκα

Η Super League Σουρωτή διαρρέει πως υπήρξε συνάντηση με την πλευρά της Cosmote TV με ορίζοντα την κεντρική διαχείριση, την ίδια ώρα που φήμες αναφέρουν πως ήδη 6-7... πρωτοκλασάτες ομάδες υπέγραψαν στην NOVA! Η ατάκα με τα τηλεοπτικά στα... δικαστήρια.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
camera super league toumpa EUROKINISSI

Στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει. Στην αρχή της σεζόν γνωρίζαμε για πρωτάθλημα με playoffs και κεντρική διαχείριση μέχρι το 2019, κάπου στη μέση τα playoffs παρέσυρε το... ρέμα, που λέει και το τραγούδι, ενώ το υπόλοιπο συμβόλαιο με την NOVA πήγε... περίπατο μετά την ακύρωση της συμφωνίας.

Στο ενδιάμεσο είχαμε συμφωνία των "μικρών" και "μεσαίων" για κοινή γραμμή στο τηλεοπτικό τοπίο, όμως ήρθαν κάποιες διαφωνίες και... προδοσίες (σύμφωνα με κάποιους) για να ναυαγήσει και αυτή η συμμαχία.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα (7/3), όπου σύμφωνα με διαρροή από την πλευρά της Super League Σουρωτή, υπήρξε μία πρώτη συνάντηση ( θα ακολουθήσουν κι άλλες) με τον... ανταγωνιστή (Cosmote TV), με σκοπό η κεντρική διαχείριση να αλλάξει στέγη. Κάπου εδώ η κατάσταση περιπλέκεται.

Αυτό γιατί ήδη ο ΠΑΟΚ έχει υπογράψει συμβόλαιο με την NOVA, ενώ κύκλοι στα media αναφέρουν πως τουλάχιστον 5-6 ομάδες έχουν ήδη δώσει τα χέρια με το ίδιο συνδρομητικό κανάλι! Και μέσα σε αυτές βρίσκονται αρκετοί... εμπορικοί σύλλογοι.

Η όλη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντως έχει γίνει... ανέκδοτο, με την ατάκα: " να δούμε στο τέλος ποιος θα πάρει τα τηλεοπτικά για τις δικαστικές αίθουσες", να κάνει... θραύση.

Με δεδομένη την καλή σχέση που έχει η NOVA όλα αυτά τα χρόνια με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, δεν αποκλείεται στο τέλος να... καπαρώσει αυτούς που ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο την εταιρία και βλέπουμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK