Ντόμινο ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και... Μπενφίκα!

Διαβάστε πως ο... περίεργος Όλα Τζον απέρριψε Καραμπάγκ, έκανε τον δύσκολο στον Παναθηναϊκό, στέλνοντας έτσι τον Πέδρο Ενρίκε στους.... Αζέρους! Τα... νεύρα της Μπενφίκα και το "αστείο" ποσό που χάλασε τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ντόμινο ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και... Μπενφίκα!

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών έγιναν πολλά deal της τελευταίας στιγμής και ακόμα περισσότερα που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, για διαφορετικούς λόγους το καθένα

Ένα από αυτά έμπλεξε ταυτόχρονα Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Καραμπάγκ και Μπενφίκα! Στο τέλος κερδισμένος βγήκε ο δικέφαλος του βορρά που έστειλε δανεικό με οψιόν αγοράς τον Πέδρο Ενρίκε στους Αζέρους!

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ

Οι Πορτογάλοι ήθελαν να απαλλαγούν από τον Όλα Τζον, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το 2019. Γι΄αυτό τα βρήκαν σε όλα με την Καραμπάγκ, έτσι ώστε να μετακομίσει στο Αζερμπαϊτζάν με τη μορφή δανεισμού. Τελικά, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Ολλανδός αρνήθηκε και ο παίκτης τους... έμεινε αμανάτι.

Η Καραμπάγκ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έκλεισε τελικά τον Πέδρο Ενρίκε από τον ΠΑΟΚ, που ήταν μέσα στη λίστα με τους εξτρέμ. Ο Όλα Τζον δεν υπολογίζεται και λογικά θα δοθεί σε κάποιο πρωτάθλημα που η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ( δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) ή θα παραμείνει... ανενεργός.

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

Η Μπενφίκα προσπάθησε να... παρκάρει τον Όλα Τζον στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο λόγος που μέσα στο deal με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, είχε και τον Ολλανδό εξτρέμ!

Τελικά η συμφωνία χάλασε όχι τόσο του... Τζον, αλλά γιατί ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήθελε 450.000€ το χρόνο και οι "αετοί" έφτασαν μέχρι τις 350.000€! Και σε αυτό το deal, όπως και στη σπουδαία μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα, εμφανίστηκε ξανά ο... δαιμόνιος μάνατζερ Πάνος Γαλαριώτης.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK