Ο 40άρης που συγκινεί με την τρέλα του για την μπάλα

Πρώην... πρεμιερλιγκάτος άσος με πολλά... γαλόνια στα γήπεδα της Αγγλίας δεν το βάζει κάτω στα 40 του χρόνια και παρά τη ρήξη χιαστού που υπέστη, θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Διαβάστε ποιος είναι.

Ο 40άρης που συγκινεί με την τρέλα του για την μπάλα
mitropoulos camara EUROKINISSI

Τον Μάιο του 2010 ο Ατρόμητος έκανε το μεταγραφικό "μπαμ" πραγματοποιώντας μία από τις κορυφαίες προσθήκες στην ιστορία του συλλόγου. Ο Γιώργος Σπανός ήρθε σε συμφωνία με τον Ανρί Καμαρά, ο οποίος έχει καταγράψει πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ.

Από τότε ο μπαρουτοκαπνισμένος επιθετικός έχει ρίξει... άγκυρα στην Ελλάδα, φορώντας τις φανέλες, πέραν του Ατρόμητου, των Παναιτωλικού, Καλλονής, Λαμίας, ξανά Παναιτωλικού, Απόλλωνα Σμύρνης, Ιωνικού και... Φωστήρα!

Με πατημένα τα 40 πολλοί περίμεναν πως ο "Φονέας των Γιγάντων" θα ήταν ο τελευταίος του σταθμός. Ειδικότερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα (ρήξη χιαστού), οι περισσότεροι τον είχαν δέσει... κόμπο πως κρεμάει τα παπούτσια του.

Αμ δε! Ο Καμαρά από το κρεβάτι του πόνου έκανε γνωστό πως ξεκίνησε ο Γολγοθάς της αποκατάστασης ( έβαλε μόσχευμα για γρηγορότερη επιστροφή), περιμένοντας πως και πως να... μυρίσει ξανά γρασίδι.

Ο 40άρης που συγκινεί με την τρέλα του για την μπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK