Βρήκε τον αντι-Μάνταλο ο Σκίμπε

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες μπαράζ με την Κροατία και όλο το ενδιαφέρον είχε να κάνει με τον... αντι-Μάνταλο. Ο... πρώτος αντικαταστάτης του έχει να αγωνιστεί... δυο χρόνια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM     (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΚΙΜΠΕ
skibe ICON

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ στο πρώτο ματς της ΑΕΚ χωρίς τον τραυματία Μάνταλο ( κόντρα στην Μίλαν στο ΟΑΚΑ) να επέλεξε τον Τάσο Μπακασέτα στο συγκεκριμένο ρόλο, ο Μίχαελ Σκίμπε από τη δική του πλευρά θέλησε να είναι... καλυμμένος στην εθνική Ελλάδας.

Έτσι, παρότι κλήθηκε για τους διπλούς αγώνες των μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας κόντρα στην Κροατία ο Μπακασέτας, πήρε και τον Δημήτρη Πέλκα με σκοπό να έχει μία ακόμα λύση με διαφορετικά χαρακτηριστικά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 24χρονος άσος του ΠΑΟΚ έχει να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας από το ματς κόντρα στην Ουγγαρία στις 11/10/2015 για τα προκριματικά του Euro της Γαλλίας, οπότε αυτή είναι μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο να γίνει μόνιμο μέλος της "γαλανόλευκης".

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες κλήσεις του Γερμανού ήτανι οι αναμενόμενες με τους Τοροσίδη, Μανωλά να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ στη γραμμή κρούσης συνυπάρχουν Διαμαντάκος, Βέλλιος ( είχε κληθεί στη θέση του πρώτου τον Σεπτέμβριο) και φυσικά ο Κώστας Μήτρογλου.

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 9/11 στο Ζάγκρεμπ, ενώ το δεύτερο στις 12/11 στο "Καραϊσκάκης".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης - Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης - Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης - Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK