Ο "Δράκος"... επιστρέφει στη Νίκαια!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει συνδέσει το όνομά του με τη Νίκαια! Το 1ο επαγγελματικό λύκειο της πόλης θα πάρει το όνομά του ενώ στους τοίχους δεσπόζει ήδη γκράφιτι προς τιμήν του.

Ο "Δράκος"... επιστρέφει στη Νίκαια!

Στα μέρη όπου πριν περίπου μισό αιώνα ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, εκεί πλέον θα δεσπόζει η μορφή του και όσα πρεσβεύει για τη Νίκαια, το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Το γκράφιτι που δημιουργήθηκε στην πρόσοψή του 1ΕΠΑΛ Νίκαιας είναι έτοιμο και το Contra.grσας το παρουσιάζει ενόψει της επίσημης τελετής ονοματοδοσίας του Επαγγελματικού Λύκειου την ερχόμενη Τετάρτη σε «Παναγιώτης Γιαννάκης».

Πρόκειται για ένα γκράφιτι χωρισμένο ουσιαστικά σε τρία μέρη. Στο ένα η μορφή του Παναγιώτη Γιαννάκη με τη φανέλα με το Νο6 της Εθνικής να σηκώνει την μπάλα και όλη την Ελλάδα στους ώμους του.

Δίπλα το όνομά του με πράσινα γράμματα σε κιτρινομαυρο φοντο (συμβολίζουν τον Αρη και τον Παναθηναϊκό) και τέλος το «σημάδι του δράκου» από το παρατσούκλι που συνοδεύει τον Γιαννάκη σχεδόν σε όλα τα χρόνια της καριέρας του ως παίκτης και ως προπονητής.

Ο "Δράκος"... επιστρέφει στη Νίκαια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK