Ο Μασούντ "πληρώνει" την μεταγραφή του

Ο αρχηγός του Ιράν, Σοτζέι Μασούντ, προκρίθηκε με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Τι σημαίνει αυτό; Πως ουσιαστικά... πληρώνει τον επόμενο σύλλογο που θα τον αποκτήσει!

Ο Μασούντ "πληρώνει" την μεταγραφή του
masoud

Το Ιράν επικράτησε 2-0 του Ουζμπεκιστάν, με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να αγωνίζεται για 70 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα ήταν εξαιρετικός, όμως έχασε πέναλτι στο 50ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα αλά... Σέρχιο Ράμος άουτ!

Με αυτή τη νίκη, πάντως, το Ιράν εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, κάτι που σημαίνει πως ο Μασούντ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρεθεί στην διοργάνωση, αφού αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος τον αποκτήσει ( θυμίζουμε πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο) θα λάβει αποζημίωση το ερχόμενο καλοκαίρι για το γεγονός πως ο παίκτης... απασχολήθηκε στο Μουντιάλ ( η FIFA δίνει χρήματα στις ομάδες για όλους τους παίκτες που παίρνουν μέρος).

Το ποσό υπολογίζεται περίπου σε 200.000€ μόνο και μόνο αν το Ιράν σταματήσει στη φάση των ομίλων. Λίγο λιγότερα χρήματα δηλαδή σε σχέση με το κασέ του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK