"Ο... παλιοσυνεργάτης Καραγκούνης"

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος πήρε θέση, μέσω του προφίλ του στο facebook, στην κόντρα του Γιώργου Καραγκούνη με την ΕΠΟ, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

"Ο... παλιοσυνεργάτης Καραγκούνης"
INTIME SPORTS

H κόντρα μεταξύ της ΕΠΟ και του Γιώργου Καραγκούνη καλά... κρατεί, αφού η Ελληνική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξαπολύει τα βέλη της, εμμέσως πλην σαφώς, προς τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αθλητική Κυριακή".

Η ανακοίνωση είναι ιδιαίτερα επιθετική, καθώς μιλάει ακόμη και για "προσωπικές φιλοδοξίες". Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν από την Ομοσπονδία έφεραν την αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος πήρε θέση και σχολίασε με καυστικό τρόπο τα γραφόμενα.

"Και φθάνει κάποτε η στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ο Γιώργος Καραγκούνης χαρακτηρίζεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως... «παλιός συνεργάτης». Πάλι καλά που δεν χαρακτηρίστηκε ως... παλιοσυνεργάτης...", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη PHOTO:

"Ο... παλιοσυνεργάτης Καραγκούνης"

Διαβάστε ακόμα:

Καραγκούνης: "Με συκοφάντησαν, έριξαν λάσπη πάνω μου"

Σχόλιο Καραΐνδρος: Απέτυχε: αυτά είναι τα λάθη του Καραγκούνη

ΕΠΟ για Καραγκούνη: Έξω η Εθνική από προσωπικές φιλοδοξίες

News 24/7

24MEDIA NETWORK