Ο περιβάλλων χώρος του ΣΕΦ ξεφεύγει από τα...νύχια του ΤΑΙΠΕΔ!

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που έρχεται άμεσα στη Βουλή είναι φαινομενικά άσχετο με τον αθλητισμό, στο σχετικό Υπουργείο όμως το περιμένουν πως και πως.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο λόγος είναι απλός. Μία από τις διατάξεις του συγκεκριμένου νομοσχεδίου προβλέπει την παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ από το ΤΑΙΠΕΔ ξανά στη διοίκηση του Σταδίου.

Με πιο απλά λόγια ο τεράστιος χώρος που περιβάλλει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έρχεται ξανά στα χέρια της Πολιτείας η οποία προσανατολίζεται στον να παραδώσει για χρήση στο λαό του Πειραιά!

Τα στάδια μέσω των οποίων θα γίνει αυτή η μετάβαση θα είναι δύο. Στο πρώτο θα γίνουν άμεσες επισκευές και βελτιώσεις στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Στο δεύτερο θα αρχίσουν τα έργα έτσι ώστε σε περίπου 18 μήνες να αποδοθεί προς χρήση ανοιχτός χώρος κατάλληλος για κλασικό αθλητισμό.

Στο εν λόγω νομοσχέδιο δεν αποκλείεται τέλος να έρθει ως ουρά και η τροπολογία που θα ανοίξει επίσημα το δρόμο για τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK