Ο Σανμαρτεάν θέλει Παναθηναϊκό ή Ξάνθη

Το Contra.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για την επιθυμία του Λουτσιάν Σανμαρτεάν να επιστρέψει στην Ελλάδα ΜΟΝΟ για Παναθηναϊκό ή Ξάνθη. Το οικονομικό δεν θα παίξει ρόλο, αφού μέσα σε ένα χρόνο έβγαλε τρεις... Κουρμπέληδες. Ποια η σχέση του με τον Λουτσέσκου και τι περιμένει ο Χρήστος Πανόπουλος για να ενεργοποιήσει την... βόμβα "Λούτσι".

Ο Σανμαρτεάν θέλει Παναθηναϊκό ή Ξάνθη
sanmartean ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σενάριο επιστροφής του Ρουμάνου "μάγου" της μπάλας στην Ελλάδα μόνο με... επιστημονικής φαντασίας δεν μοιάζει. Αυτό γιατί έχει ρίξει τα δίχτυα του και στην εγχώρια μανατζερική πιάτσα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά το άδοξο τέλος, λόγω οικονομικών προβλημάτων, από την Παντούρι.

Ο 36άχρονος άσος, που τα τελευταία χρόνια παίζει ως κεντρικός μέσος, έχει ξεκαθαρίσει πως στη χώρα μας θα γύριζε μόνο για δυο ομάδες (Παναθηναϊκό, Ξάνθη ) και για δυο διαφορετικούς λόγους.

Πρώτος: Στους πράσινους λόγω της αγάπης που έχει προς τους οπαδούς, οι οποίοι με τη σειρά τους τον λατρεύουν. Επίσης ξέρει πως δεν έκανε όσα θα ήθελε στον Παναθηναϊκό, οπότε με μία ενδεχόμενη επιστροφή θέλει να δώσει... απαντήσεις.

Δεύτερος: Στους Ακρίτες θέλει να αγωνιστεί λόγω του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι δυο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση, με τον Λούτσι να θαυμάζει τη δουλειά του τεχνικού της Ξάνθης, αφού έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει πως: "όποιος έχει δουλέψει μαζί του, θέλει στο μέλλον να συμβεί ξανά".

ΤΟ... ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιστροφή στους πράσινους, βέβαια, μοιάζει απίθανη αυτή τη στιγμή. Στην Ξάνθη όμως οι πιθανότητες είναι... συγκεκριμένες.

Αν οι Ακρίτες μετά τους αγώνες με Ηρακλή (εκτός 3/1) και Ολυμπιακό (εντός 8/1) παραμείνουν μέσα στην πεντάδα και σε τροχιά πλέι οφ, τότε ο Χρήστος Πανόπουλος μπορεί να κάνει δώρο στον Λουτσέσκου τη μεταγραφή του συμπατριώτη του, την οποία και επιθυμεί διακαώς.

Φυσικά για τον Σανμαρτεάν ενδιαφέρονται και αρκετοί σύλλογοι στην Ευρώπη. Σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ρουμανία, ενώ έχει προτάσεις από Τουρκία, Βέλγιο και Βουλγαρία. Αυτή τη στιγμή, αν και 36 πατημένα, έχει την...πολυτέλεια να απορρίπτει προτάσεις , αφού τα χρήματα δεν παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Μην ξεχνάμε πως στην Αλ-Ιτιχάντ έβγαλε μέσα σε ένα χρόνο πάνω 2.000.000€! Όσο κόστισαν τρεις... Κουρμπέληδες δηλαδή. Στόχος του Λούτσι δεν είναι πλέον τα χρήματα, αλλά ένα περιβάλλον που θα του δώσει να κλείσει την καριέρα του όπως του αρέσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK