Ο Σκίμπε μίλησε στην Θεσσαλονίκη για τον Σαββίδη

Λίγες ώρες μετά την δήλωση για τον Ιβάν Σαββίδη που σήκωσε... σκόνη στην Θεσσαλονίκη, ο Μίχαελ Σκίμπε τα... μάζεψε αποκαλύπτοντας μάλιστα και διάλογο που είχε από κοντά με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
skibe EUROKINISSI

Την Τρίτη κυκλοφόρησαν δηλώσεις του Μίχαελ Σκίμπε στην ιστοσελίδα "blick.ch", όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός φέρεται να απαντάει σε ερώτηση για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πως: " εγώ δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. "Εκτελώ" μόνο με την μπάλα".

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σκίμπε μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis από την Θεσσαλονίκη και διέψευσε το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξης! Μάλιστα αποκάλυψε ότι συναντήθηκε από κοντά με τον Ιβάν Σαββίδη.

"Τον συνάντησα μια εβδομάδα πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, είχαμε μια ωραία κουβέντα, ήταν αρκετά εξυπηρετικός. Κουβεντιάσαμε για το παιχνίδι της Εθνικής που ήταν να γίνει στην Τούμπα, όμως, τελικώς, άλλαξε η έδρα. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο (εννοεί το όπλο).

Όσον αφορά την Τούμπα, δήλωσε: "Είναι ένα καλό στάδιο, με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Προς το παρόν θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον ότι θα παίξουμε στην Τούμπα διότι από ότι ξέρω θα κλείσει για να ανακατασκευαστεί. Θα ήθελα να παίξουμε κάποια στιγμή στην Τούμπα και τη Θεσσαλονίκη γενικότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK