Ο Τζαβέλλας... υπέρ ΑΕΚ

Από την Τουρκία ο Γιώργος Τζαβέλας μπήκε στον πειρασμό να... σχολιάσει το ντέρμπι των δικεφάλων μέσω τοποθέτησής του σε ανάρτηση του Μπακασέτα. Το emoticon – παντελόνι που παραπέμπει σε...αντρίκια νίκη κι ενδεχομένως ...τρολάρισμα του Ιβιτς (φωτογραφίες).

Ο Τζαβέλλας... υπέρ ΑΕΚ
tzavellas simoes pelkas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ... σχολίασε με τον δικό του τρόπο το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Δηλαδή της πρώην του και της ομάδας που έδειξε ενδιαφέρον τον περασμένο Γενάρη, πριν καταλήξει στην Αλάνιασπορ.

O διεθνής Έλληνας αμυντικός τοποθετήθηκε σε μια ανάρτηση του Τάσου Μπακασέτα στον προσωπικό του λογαριασμό στοInstagram. “Συγχαρητήρια σε όλους” ήταν το σχόλιο του Ενωσίτη επιθετικού, κάτω από μια φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με τους Μάνταλο, Σιμόες και Γκάλο να πανηγυρίζουν με τον σκόρερ Αραούχο το 2-0.

Ο Τζαβέλλας ,λοιπόν, ανέβασεemoticonμε ένα αντρικό παντελόνι. Η ...ερμηνεία του εν λόγω... πρωτότυπου και συνάμα αινιγματικού σχολίου σταsocial media, θα μπορούσε να είναι "αντρική νίκη" ή "κερδίσατε παντελονάτα"! Τρολάροντας κατά κάποιοι τρόπο και τον Βλάνταν Ιβιτς (εξαιτίας ο Τζαβέλας αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ), που είχε δηλώσει το βράδυ της Κυριακής : "Αυτοκτονήσαμε, βάλαμε αυτογκόλ στον εαυτό μας. Κάναμε πολλά και μεγάλα λάθη".

Με τον Μπακασέτα να απαντάει στοemoticon-παντελόνι του Τζαβέλλα άμεσα και με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή μεemoticonμε ένα ανθρωπάκι που κλείνει το μάτι του μάλλον πονηρά... Θυμίζουμε πως Τζαβέλλας και Μπακασέτας είναι συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας του Σκίμπε.

Ο Τζαβέλλας... υπέρ ΑΕΚ
Ο Τζαβέλλας... υπέρ ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK