Οι.. 0% πιθανότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την Εθνική

Θα έρθει, πράγματι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα για να παίξει μπάσκετ Εθνικών ομάδων τον Σεπτέμβρη; Κομματάκι χλωμό θα μας επιτρέψετε να ισχυριστούμε παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα.

Οι.. 0% πιθανότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την Εθνική

Για δεύτερη συνεχή ημέρα συντηρείται τεχνηέντως η φήμη ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ίσως να έρθει το Σεπτέμβριο να παίξει στα παράθυρα εκείνου του μήνα με την Εθνική.

Ποιες είναι όμως οι πραγματικές πιθανότητες να μπει ο Γιάννης στο αεροπλάνο Σεπτέμβρη μήνα και να φορέσει το εθνόσημο; Μάλλον...0% αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές και να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

Τα καμπ αρχίζουν στο ΝΒΑ περίπου στις 15 με 20 του Σεπτέμβρη ενώ οι αγώνες των παραθύρων είναι προγραμματισμένοι στις 13/14 και στις 16/17 του ίδιου μήνα.

Πόσες, δηλαδή, πιθανότητες δίνετε στους Μπακς να επιτρέψουν σ' έναν παίκτη με συμβόλαιο 100εκ δολαρίων να έρθει στην Ευρώπη και να παίξει στα... προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος;

Για να τελειώνουμε. Ο Γιάννης, εκτός συγκλονιστικής άλλης εξέλιξης, θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας μόνο σε ΤΕΛΙΚΑ μεγάλης διοργάνωσης. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη. Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK