Όταν η θύρα 7 χειροκρότησε τον Λάζαρο και την σκόρερ κόρη του!

Μια... μπαλαδόρισσα Ελληνίδα από την Μπολόνια, που έμαθε να... μπουκάρει στα γήπεδα από την Serie A και της αρέσει περισσότερο το ποδόσφαιρο από τις κούκλες, έκλεψε την παράσταση στο "Καραϊσκάκης" αποτελώντας το απόλυτο κοντράστ με τις θλιβερές εικόνες του ξυλοδαρμού. Γράφει ο Ευάγγελος Μίχος (αποκλειστικό VIDEO).

Όταν η θύρα 7 χειροκρότησε τον Λάζαρο και την σκόρερ κόρη του!
lazaros me kori

OΛάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά από 16 μήνες επέστρεψε σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας και, όπως έδειξε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όχι απλώς το χάρηκε, αλλά το... απόλαυσε!

Δεν είχε, μάλιστα, πρόβλημα μετά την λήξη της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ ν' ανταποδώσει δις το "ζεστό" χειροκρότημα που εισέπραξε από περίπου 150 φιλάθλους που βρίσκονταν ακόμη στο πέταλο της θύρας 7! Εκεί δηλαδή που για όσους ξέρουν ακόμη και σε ματς της "γαλανόλευκης" δίνουν το "παρών" -ως επί το πλείστον- οπαδοί των "ερυθρόλευκων"...

Όλα άρχισαν αρκετά λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γεωργιανού ρέφερι Γκιόργκι Κρουασβίλι κι αφού τόσο οι Έλληνες διεθνείς -μετά από σύντομους πανηγυρισμούς για την πρόκριση μας στα μπαράζ του Μουντιάλ- όσο και εκείνοι του Γιβραλτάρ – δεν πτοήθηκαν από το... 4-0, το αντίθετο θα έλεγα με βάση τις αγκαλιές και τις φωτογραφίες που έβγαζαν, λες και πήραν αποτέλεσμα – είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Ο Λάζαρος, που δεν ολοκλήρωσε το ματς αφού έγινε αλλαγή από τον Σκίμπε, όταν... καθάρισε ο αγωνιστικός χώρος επανεμφανίστηκε συνοδεύοντας την κόρη του, Στελλίτσα. Η δεσποινίς Χριστοδουλοπούλου μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμη τα πέντε (5) της χρόνια, αλλά προτιμάει να πατάει το χορτάρι και να κλωτσάει την μπάλα αντί να παίζει με την... Μπάρμπι της. Το κάνει στο ΟΑΚΑ, μετά τα παιχνίδια της ΑΕΚ, το έκανε και το βράδυ της Τρίτης στο φαληρικό γήπεδο. "Καταθέτοντας" ξανά σημάδια... μπαλαδόρισσας (τοdnaτου μπαμπά, γαρ) κι "αναγκάζοντας" την θύρα 7 να της... υποκλιθεί!!

Η Στέλλα είναι μια... Ελληνίδα από την Μπολόνια! Κι αυτό αφού όχι μόνο γεννήθηκε στην όμορφη ιταλική πόλη αλλά και η πρώτη... μπούκα της σε αγωνιστικό χώρο... καταγράφηκε στηSerie A, σε αγώνα της Μπολόνια! Και όσοι έχουν ζήσει από κοντά την κόρη του Λάζαρου έχουν να λένε για το... ατίθασο και το ασυγκράτητο του χαρακτήρα της, αφού όταν αποφασίσει να μπουκάρει στο γήπεδο θα βρει τον τρόπο να το κάνει, όσο καλή... άμυνα κι αν την παίζει η μητέρα της.

Πόσο χαζομπαμπάς είναι ο Λάζαρος αποδεικνύεται κάθε φορά που της αφιερώνει με καρδούλες τα γκολ που σημειώνει. Το κάνει, άλλωστε, από τότε που γεννήθηκε η Στέλλα, αφού το ένα και μοναδικό γκολ του με την Εθνική, στις 7 Ιουνίου του 2013 στη Λιθουανία, ο Χριστοδουλόπουλος της το είχε αφιερώσει, μιας και συνέπεσε με την γέννησή της...

Στο "Καραϊσκάκης" η Στέλλα Χριστοδουλοπούλου... εμφανίστηκε με την γαλανόλευκη φανέλα, ενώ έβαλε και γκολ στην εστία μπροστά από τη θύρα 7. Γκολ που πανηγυρίστηκε... έξαλλα και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που είχαν μείνει στο συγκεκριμένο σημείο των εξεδρών. Mε τον Λάζαρο να... μπαίνει μέσα στα δίχτυα, όχι μόνο για να μαζέψει την μπάλα, αλλά και για να τους... ευχαριστήσει από πιο κοντά για το χειροκρότημα στην... σκόρερ κόρη του.

Με τον κόσμο να χειροκροτεί μετά την Στέλλα και τον Λάζαρο κι εκείνος να τους ανταποδίδει το χειροκρότημα συνοδεύοντάς το και με... ευχαριστώ από καρδιάς (χειρονομία). Ήταν πολύ όμορφες εικόνες και στιγμές, το απόλυτο κοντράστ με τις θλιβερές εικόνες που είχαν προηγηθεί στις εξέδρες και τον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το... σόου της Στέλλας, πάντως, δεν τελείωσε τόσο γρήγορα, αφού στην συνέχεια γύρισε στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου για να ανταλλάξει πασούλες με τις κόρες του Παναγιώτη Ταχτσίδη και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου...

Απολαύστε το αποκλειστικό VIDEO του Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK