Ούτε ένα τέταρτο δεν κράτησαν οι άλλες υποθέσεις!

Στις 10:30 ξεκίνησε η διαδικασία των παρεμβάσεων/εκδικάσεων για τις υποθέσεις των αγώνων ΠΑΣ - ΠΑΟΚ και Αστέρας - ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από... δεκαπέντε λεπτά! Όλοι περίμεναν φυσικά το... κυρίως πιάτο για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ekdikasi super league EUROKINISSI SPORTS

Εκπρόσωποι και δικηγόροι από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό βρέθηκαν στα γραφεία της Super League για τις εκδικάσεις των υποθέσεων τους. Η αρχή έγινε με την πρόσθετη παρέμβαση των "ερυθρόλευκων" για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ.

Ο δικηγόρος του "δικέφαλου", Λάμπρος Μπίρδας, είπε πως πρέπει να απορριφθεί, ενώ ο κ. Λίβας από την πλευρά των "κόκκινων" τόνισε πως και σε άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει, ο εισαγγελέας δεν απαντάει καν για την τύχη τους, αναφέροντας μόνο πας πάνε στο αρχείο.

Λίγο αργότερα άνοιξε και η υπόθεση για το Αστέρας - ΠΑΟΚ. Κι εκεί το λόγο πήρε ο κ. Μπίρδας λέγοντας:

"Από τη συμπλήρωση του αξιωματούχου του αγώνα, του διαιτητή της αναμέτρησης, η εξύβριση θα πρέπει να απευθύνεται σε κάποιον. Ο κ. Μελετλίδης είχε απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο και ανέφερε την κουβέντα που γράφει ο διαιτητής. Εξέφρασε δυσαρέσκεια για τις συνθήκες και όχι προς τον διαιτητή, άρα δεν υπάρχει εξύβριση και ζητάμε την απαλλαγή".

Σε λιγότερο από... δεκαπέντε λεπτά τελείωσαν οι δυο υποθέσεις και πήγαμε στο... κυρίως μενού που έχει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτό περίμεναν και οι αρκετοί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην αίθουσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK