Παιχνίδι της μοίρας: Η "απάντηση" του Τζανετόπουλου

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ουγγαρία, εξέλιξη με την οποία επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειές του τα τελευταία χρόνια, όμως αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος που ένιωθε ικανοποίηση μετά το τέλος του αγώνα.

Παιχνίδι της μοίρας: Η "απάντηση" του Τζανετόπουλου
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία στον αγώνα αυτό να δώσει μια απάντηση που χρωστούσε εδώ και τρία χρόνια σε ένα παλιό γνώριμό του. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο 20χρονος διεθνής αμυντικός να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στον προπονητή που τον είχε απορρίψει το καλοκαίρι του 2012. Συγκεκριμένα ο Μπερντ Στορκ που βρισκόταν στον πάγκο της Ουγγαρίας, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας νέων του Ολυμπιακού, είχε "κόψει" τον Τζανετόπουλο από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο 17χρονος τότε Άνταμ, επέστρεψε στον Βόλο και άρχισε από το μηδέν. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ της Γ' Εθνικής με την οποία καθιερώθηκε, εξελίχθηκε κι έφτασε μέχρι την "αυλή" της Εθνικής.

Ο Κώστας Τσάνας τον έριξε στο παιχνίδι στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ουγγαρία και ο Άνταμ Τζανετόπουλος είχε κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος για όσα κατάφερε στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, μέχρι το ντεμπούτο του με τη "γαλανόλευκη".

ΑΧ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK