Πρίφτης, το φαβορί για την Εθνική!

Ο πάγκος της Εθνικής ομάδας παραμένει κενός, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Πρίφτης πήρε το προβάδισμα στην κούρσα διαδοχής του Φώτη Κατσικάρη. Γιατί δεν έγινε το deal με τον Δημήτρη Ιτούδη, τι συνέβη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ολες οι λεπτομέρειες.

Πρίφτης, το φαβορί για την Εθνική!

Ανοιχτό παραμένει πάντα το θέμα της Εθνικής μας ομάδας για την θέση του πάγκου της. Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν τον Δημήτρη Πρίφτη ως φαβορί. Πως φτάνουμε στην εξέλιξη αυτή όμως.

Η ΕΟΚ ήθελε τον Ιτούδη αν και ήξερε ότι οι Ρώσοι της ΤΣΣΚΑ δεν θα έδιναν το "ok" για παράλληλη απασχόληση. Άλλωστε και στην ομοσπονδία θέλουν καλύτερα ένα προπονητή που να είναι φουλ απασχόλησης, μιας και πλέον θα έχουμε προκριματικά και μέσα στη σεζόν παράλληλα με τη συλλογική δράση. Το όνειρο Ιτούδη χάθηκε.

Το μεγάλο φαβορί για τον κόσμο ήταν πάντα ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Όμως οι σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ και της ΕΟΚ, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Και έτσι ο ίδιος ο Γιαννάκης παραδέχθηκε ότι μιλά με την Βραζιλία για την εθνική ομάδα, ενώ το όνομά του παίζει και για τον Άρη έντονα.

Από εκεί και πέρα τι μένει λοιπόν; Ξένος δεν μπορεί να έρθει, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Μπαρτζώκας όσο είναι στην Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πάει στον πάγκο της Εθνικής, αφού το απαγορεύει η ισπανική λίγκα. Μένει ο Πεδουλάκης, που είναι ένα όνομα, αλλά θέλει κάτι καλύτερο οικονομικά με δουλειά εκτός Ελλάδος.

Από τις άλλες λύσεις η καλύτερη είναι αυτή του Δημήτρη Πρίφτη, που είναι χρόνια ασίσταντ και ξέρει τα κατατόπια καλύτερα από όλους όντας και εξελίξιμος. Αγαπητός στους κύκλους της ομοσπονδίας και όπως όλα δείχνουν πλέον θα αποχωρήσει από τον Άρη, καθώς έχει χαλάσει το κλίμα.

Θα μπορέσει έτσι να αναλάβει φουλ τάιμ την Εθνική ομάδα που την ξέρει καλά, το κασέ του είναι λογικό και προσιτό.

Και γι' αυτό με τα σημερινά δεδομένα και καθώς πλησιάζει και το καλοκαίρι, το όνομά του ακούγεται όλο και περισσότερο σαν ενδεικτική και ιδανική λύση (και μαζί σαν συνεργάτης του ακούγεται ήδη και ο Βετούλας).

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK