Πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα, άσφαιρος πάνω από 1000 μέρες!

Κατάρα ή απλά ατυχία; Ποδοσφαιριστής που πέρασε από την Super League και μάλιστα βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πριν λίγα χρόνια, δεν έχει πετύχει γκολ στην καριέρα του από τότε! Να πεις ότι τον πήραν τα χρόνια; Μόλις 31 ετών! Διαβάστε ποιος είναι.

Πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα, άσφαιρος πάνω από 1000 μέρες!
balla

Κι εκεί που η ζωή σου δίνει μία και σε σπρώχνει μπροστά, στη συνέχεια απλώνει το... πόδι και σου βάζει τρικλοποδιά. Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς την ιστορία του πρωταγωνιστή μας. Είχε την ευκαιρία για το ξεπέταγμα, αλλά δυστυχώς πέτυχε το ακριβώς αντίθετο.

Για να μην σας κουράζουμε αναφερόμαστε στον Χερόνιμο Μπαράλες, τον επιθετικό που φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για μία διετία (2013-2015) και στην τελευταία του σεζόν στην Super League, βγήκε πρώτος σκόρερ με 17 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Αργεντινός πίεσε με σκοπό να αποχωρήσει από τους Αρκάδες, αφού στα χέρια του έφτασε μία εξαιρετική πρόταση από την Σιβασπόρ για τριετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές που έφταναν τα 2.000.000€ μαζί με τα μπόνους!

Ο Αστέρας τελικά είπε το "ναι" και στα ταμεία του συλλόγου μπήκαν περίπου 1.350.000€. Ποσό λογικό για έναν ποδοσφαιριστή 28 ετών που έκανε το ξεπέταγμα του εκείνη την περίοδο.

ΚΑΤΑΡΑ...

Όλοι περίμεναν πως στην Τουρκία ο Μπαράλες θα έκανε αξιοπρεπή καριέρα. Αμ δε... Ένας σοβαρός τραυματισμός τον... τσάκισε και από τότε δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι! Τον Γενάρη του 2016 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, όπου πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις δίχως γκολ, ενώ το 2017 πήγε στην Μαλαισία και την Τζοχόρ.

Ούτε εκεί όμως κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να... υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα! Εκεί πέτυχε 10 τέρματα σε 12 συμμετοχές, αλλά το επίπεδο ήταν αρκετά χαμηλό και όχι επαγγελματικό.

Έτσι φτάσαμε στο "σήμερα". Ο Μπαράλες τον Γενάρη του 2018 επέστρεφε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Σε 7 συμμετοχές δεν έχει σκοράρει ακόμα. όμως ελπίζει πως θα σπάσει την... κατάρα των τριών στείρων χρόνων το βράδυ του Σαββάτου, με αντίπαλο την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Του ευχόμαστε να τα καταφέρει και το καλοκαίρι ίσως να το... ξαναδούμε από τα μέρη μας.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK