Ψήνεται επιστροφή "βόμβα" διεθνή άσου!

Ξενιτεμένος εδώ και χρόνια διεθνής ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να επιστρέψει στην... πρώτη του αγάπη που δεν βρίσκεται πλέον στην Super League! Διαβάστε ποιος είναι.

Ψήνεται επιστροφή "βόμβα" διεθνή άσου!
avraam ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσίευμα από το pressaris φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού, από τη στιγμή που ο Μπουγκέρα είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα, πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Και το Φλεβάρη που μας πέρασε βρισκόταν στο ρεπορτάζ των κίτρινων, ως μεταγραφή-δώρο του Θοδωρή Καρυπίδη που ενδιαφερόταν για τις μετοχές της ΠΑΕ Άρης.

Μένει να δούμε αν... ωρίμασαν οι συνθήκες για να επιστρέψει στην πρώτη του (ποδοσφαιρική) αγάπη.

ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Γεννημένος στην Μελβούρνη στις 3/12/1984 ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στον Διγενή Λακκώματος Χαλκιδικής. Αν και στη συνέχεια τον συνηθίσαμε στο ρόλο του αμυντικού, το ξεκίνημα του ήταν από τη θέση του επιθετικού (όπως και ο Γιάννης Γκούμας).

Το 2001 ο Άρης ξεχώρισε το ταλέντο του και τον απέκτησε σε ηλικία 17 ετών με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται το 2002 σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας. Πέντε χρόνια έμεινε στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης και το 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου και αποχώρησε το 2014 για την Τραμπζομπόρ.

Ακολούθησαν Shanghai Shenhua και Júbilo Iwata, με τον Αβραάμ να μένει ελεύθερος και... ωραίος εδώ και λίγες εβδομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK